Kärlek

 
Fin fina dagar med familjen ♥

Höstens närmande

 

Ledighet

Galet att skolan börjar igen om typ en vecka. Galet att det snart är september och då bara en månad kvar tills det är oktober. What?! Vad hände? Nästan nyss kändes det som att vi satt för första gången på stranden och grillade och pratade om hela sommaren vi hade framför oss. Var i helsike tog alla arbetsveckor vägen? Ja jag vet inte, men jag vet att det är sjukt härligt att vara ledig nu. Var enormt skönt igår att veta att jag har en vecka kvar. I början av ledigheten undrade jag nästan vad jag skulle hitta på i två veckor, men de visade sig att det inte var några problem alls med att roa sig med saker. Plus i kanten har dessutom varit att Sandra haft många lediga dagar/korta jobbdagar så att vi har kunnat hänga en massa. Vad vore jag utan denna männsika att prata med allt om, att slåss med, att stänka vatten på, att bli irriterad på, att retas med, att skratta med och att bara kunna vara hur som med ♥? 
 
Är en riktigt trevlig vecka. Mys på Katrinetorp, sushikväll, frukostdejt, massa häng med fina vänner, bio och weekend i Stockholm. Dessutom avslutades förra veckan med finfin paddelhelg med familjen ♥!
 


Att minnas

  
  

Svaneholms slott

 

Vilken start

Vilken jädra bra start på semestern det blev igår!
 
 
 
 
 

Pirr

Åh idag är en sån dag då det pirrar lite glatt i kroppen. Slutar tidigt idag och imorgon är det sista tidiga morgonen och sista jobbdagen. Idag blir det pill med dukning, pill med snapsvisor, pill med musik och pill med att få till någon form av kräfthatt. Blir väll till att försöka städa med då modern och fadern snart kommer hem från varmare breddgrader. Förutom det tänker jag fasiken bara ligga under ett täcke och kolla på serier och ha det bra.


Röda djur och röd kärlek

 
 
 
En såndär sommarkväll som man inte räknat med fint väder
men som blev alldeles vindstilla, varm och perfekt 

Att minnas

 
 
 
 

Tisdag

Fan vad jag är trött på att gå upp tidigt, denna vecka känns dessutom ännu värre än vad det brukar göra. Antingen är det för att jag vet att det snart är slut på tidiga mornar, lite som när man är riktigt kissignödig och man blir kissigare och kissigare ju närmre toan man kommer eller så är det för att jag två nätter sovit hemma med Sandra och där är mycket mörkare och tystare än vad det är i lägenheten.

 

Det känns inte som att det kommer bli någon sommarvärme mer, de känns jävligt halvdant faktiskt. Men det är väll så det är antar jag, så länge det inte ska börja regna en massa varenda jäkla dag får det väll vara bra. Annars är det en trevlig vecka, dels så klart för att det är sista jobbveckan och för att det på fredag är kräftskiva och uterumsfest på gång. Och för att det ska det hinnas med lite middag hos farmor och en liten räkkväll.

 

Lalalaalaaaa, tidsfördriiiv. Vet inte riktigt vad jag tycker om att börja plugga snart igen. Om allt hade varit som vanligt med kurserna jag ska läsa hade jag tyckt det skulle bli najs. Det där med att kunna hoppa över lite vad man vill som inte är obligatoriskt, att vara ledig lite här och var, att kunna träna lite här och var och bara allmänt göra lite mer vad man känner för. Men som de är nu ser det på schemat för den ena kursen ut som att vi ska gå nästan varenda jävla dag och gå låånga dagar. Fattar inte hur jag ska få den att gå ihop med den andra kursen. Good luck! Har börjat inse nu de sista jobbveckorna med hur jävla skönt det är att verkligen sluta när man slutar och inte hela tiden gå runt och känna att det finns något som man borde plugga.

 

 Nu knäckebröd!


Det är ju mysigt ändå

 

Känns som att sommaren passerade för ett tag och lite höstfeeling infann sig. I någon dag tycker jag att det är skönt, nästa vecka kan få vara lite kass men sen får de gärna bli varmt och sommar igen när jag är ledig, men skulle inte förvåna mig om det inte blir så. Men de blir nog bra ändå. Fem dagar kvar att gå upp tidigt och en dag kvar att jobba sent. Nu är det ju dessutom snart dags för helg igen, sju timmar kvar. En helg som kommer innehålla kräftor i Klagshamn, 25:års fest och middag hemma hos mormor :)
Sounds good!


Sommarlovskänslor

Om jag hade tråkit i lördags så lyfte söndagen upp helgen rejält med spontana planer. 
 
 
 

solo

Idag är en sån dag som alla är upptagna. Ikväll är en sån kväll som alla är upptagna. En sån dag man vaknar till med lite ångest om vad fan man ska göra hela denna dag och kväll. Vissa sånna mornar man vaknar till är sköna,  vissa andra är inte riktigt lika sköna. Idag var en sån som inte var lika skön. Kanske för att det är helg och man känner att man bara har två dagar att vara ledig innan det är dags att jobba igen och man vill göra något. Hade det varit en dag mitt i veckan och inte just en lördag hade det nog inte känts så mycket. Jag har inbillat mig lite under dagen att jag är nöjd iaf eftersom att jag faktiskt är ledig. Emellanåt har jag faktiskt lyckats och faktiskt varit nöjd. Jag borde inte vara annat än nöjd heller, men de är inte alltid så lätt att vara nöjd av någon jävla anledning.
 
Dagen känns så jädra lång, vilket egentligen är skitbra. Bra är också att lägenheten är jäkligt städad och behaglig just nu. Imorse gick jag och handla frukost och hämta ett paket på posten. Frukosten idag blev ganska mycket godare än gårdagens havregrynsgröt med endast sylt på eftersom att mjölken var klumpig och var tvungen att hällas ut (yey). Efter frukosten tog städandet fart, jisses vad välbehövligt det var. Vissna blommor låg lite här och var, dammtussarna flög när man gick förbi, knäckebbrödsmulorna stacks när man satt i soffan, toaletten luktade äckligt, gamal mat stod i kylskåpet, skal från pälsängrar låg under mina burkar, kletig soya hade runnit ut, skafferiet hade fult med smulor och något svart klet jag inte vet vad det var, använda trosor låg här och var på golvet och avsköljd mat låg i vasken och såg äcklig ut.
 
Det är fan vad mycket stökigare och skitigare jag har när jag jobbar heltid än vad jag har när jag pluggar. När jag pluggar börjar jag nästan alltid städa så fort det är dags för att plugga. När jag jobbar vill jag göra annat när jag slutar, eller så pallar jag helt enkelt inte efter jobb. Samma sak med träning. Mitt hem och jag förfaller en gnutta när jag jobbar heltid. Illa. Dags att ta tillvara på sista året som student antar jag..men vem vet. Jag kanske fortsätter plugga. Man vet aldrig. Eller så börjar jag med att tjäna för jävla mycket pengar så att jag bara behöver jobba halvtid. Drömmen.
 
När jag hade städat i någon timme fick jag halvt dåligt samvete för att jag var inomhus när det var megavarmt ute och solen sken som aldrig förr. Tog mig ner till parken nedanför och spenderade några timmar där i solen med Maja Ivarssons sommarprat i öronen. Sjukt bra. Låg där och svettades samtidigt som jag fick gåshus och diskret fick torka tårar ur mina stängda ögon. Någonstans där fick jag ny power och någonstans där höll jag på att kissa på mig så jag tog min in igen och fortsatte städandet. Med musiken dönandes försvan skiten från lägenheten mer och mer och tillslut var här faktiskt nästan helt skinande rent och trevligt igen. Ungefär där dog powern igen och jag kände mig som en av de ensamaste människorna på jorden även om jag hela tiden tänkte att jag inte alls det var det och att jag hade en skön ledig lördag istället för att jobba. Nästa projekt var att vänta på att jag skulle bli hungrig så att jag kunde fixa middag. Ett avsnitt Dexter senare var hungern på plats och jag traskade och köpte sushi och ostbågar. Sushi intogs framför en film, en bra film faktiskt. En sån där film som handlar om kärlek med en snygg kille i som gör att man bara vill mysa i soffan en massa. Men i brist på någon att mysa med fick jag passa på att gråta en massa ifred till det sorgliga och fina istället, sånt där som jag helst undviker om jag tittar på film med någon annan än mig själv. 
 
När jag ser tillbaka på dagen så här i efterhand har det ju faktiskt varit en bra dag ändå. Speciellt eftersom att jag vet att det nästa helg väntar en tjugofemårs fest och för att det helgen där efter väntas kräftskiva i Tygan. Men det är lite konstigt det där, jag är inte helt nöjd om jag har för mycket att göra. Jag är inte helt nöjd om jag har för lite att göra. Jag är inte helt nöjd om jag träffar för mycket folk. Jag är inte helt nöjd om träffar för lite folk. Jag är inte helt nöjd om jag känner mig för fast och jag är inte helt nöjd om jag känner mig för fri. Klurit det där. 
 
Imorgon är det söndag och det finns inga planer då heller för fem öre. Eller jo för ett öre kanske, ska kanske ta mig till stan och spendera pengar. Totalt onödigt egentligen.