bara så länge våra hjärtan klarar av att slå

 '
Håkan hela kvällen lång.
Imorgon Live. Imorgon picknickmys.

Att minnas

 

Heeeeelg

Tretton dagar kvar att gå upp tidigt. Tre dagar kvar att jobba länge. Det är lite sådär blandat att räkna ner. Ska bli skönt att vara ledig två veckor och sen börja plugga igen men samtidigt räknar man nästan automatiskt ner sommaren också. Gillas inte alls det där. 
 
Fredagens jobbtimmar rullade på och helt plötsligt var det helg. Nästan lika helt plötsligt var det måndag igen och man satt där framför datorskärmen igen. Ändå hans det med en hel del, en bra helg! Fredagen innebar förfest-kalas och sen blev det Etage. Efter en kväll som den undrar jag hur jag inte annars kan vara sugen på att gå ut och hur jag inte kan tycka att det är kul. I fredags var det skitkul! Men galet svettigt. Att dem inte har air condition? Hur pallar folk ragga i den värmen, och hur fan kan man vilja ha en svettig främling klängandes på sig då? Sen gick vi hem och jag hoppade barfota mellan glasskärvor med skorna i handen. Vid halv sex när vi kom i säng kände jag mig överung och nöjd över att ha varit ute haha.
 
Lördagen var en jäkligt trött men ovanligt o-bakis dag. Vad hände där? Och vad hände med att jag inte mådde dåligt på fredagen när jag drack? Lördagen spenderades mest med att äta och sova om vartannat och på kvällen tog vi ett kvällsdopp för att piggna till. 
 
Sen var det helt plötsligt söndag. En tur till västra hamnen. Sen fick jag för mig att jag skulle laga mat för en gångs skull. Varm och dann cyklade jag och handlade, ännu varmare stod jag svettig i bikini och laga mat och någonstans där insåg jag att detta kommer inte bli speciellt gott. Diskberget växte, en halv portion av maten åts upp och sen käka jag yogurt istället. Lagom roligt att diska efter något som inte blev så bra. Denna varma dag bestämde vi oss även för att gå på bio. Känndes nästan brottsligt att gå på bio när de var fint väder, men satan vad skönt det var att komma in i en sval biosalong. 
 
Tjiiing Tjoong
 
 
 

FREDAG

Fredag. Gud äntligen fredag, låt denna dagen gå jävligt fort. Startade dagen med att cykla en mil från Tygan. Cykelturen startade i strålande solsken för att fem minuter senare gå över till otrevlig dimma som gjorde att allt blev klibbigt och lite mindre trevligt. Dock fixade jag en ny sadel och en cykelkorg igår så var mycket trevligare att cykla än tidigare då jag satt på en sadel med hundra påsar på för att gummit läckte ut ur sadeln och kände bak på pakethållaren hela tiden för att känna om min väska fortfarande var med mig.

 

- En massa timmar kvar till det är helg
- Om lite mer än två veckor kanske det inleds ett jädra distansförhållande
- Det går snart in i sista sommarmånaden
- Misstänker att jag halvt är allergisk mot alkohol
- Får inte tummen ur röven till att köpa biljett till Håkan

 

+ Det är fredag idag
+ En helg då Robin inte jobbar
+ Nästa vecka är jag ledig på fredag
+ Nästa vecka är det Håkan
+ Har två veckors semester kvar innan skolan börjar
+ Sovmorgon i två dagar framöver
+ Gott med riktig mat hemma i Tygan igår efter att käkat massa färdigrätter och yogurt hela veckan.
+ Sol


En dag att vara smått kär i

En dag förra veckan var mormor, mamma, Sandra och jag på tur. Typ en av världens mysigaste dagar. Var och fikade på en liten gård mitt ute i ingenstans där de hade en liten inredningsbutik. Åt middag i Kivik. Var på fyra kyrkogårdar och hälsade på och vattnade lite på mormors släktingar. Fick veta saker om gamla släktingar jag inte hade någon aning om. Åt glass. Hälsade på hos mammas kompis och klappade hundar och hästar och mormor kastade en slemmig leksak till hundarna typ hundra gånger och skrattade en massa. Tittade på tre övermysiga hus som mormor växt upp i. Kan inte fatta att ens mor&far föräldrar faktiskt en gång i tiden varit små, det känns som att de alltid har varit gamla. En dag så värd att komma ihåg extra!

 

 
 

En sån kväll till

Tisdagens underbara kväll följdes av en lång arbetsdag för att sen följas av en underbar onsdagskväll. Sommarkväll! Haha man kan inte annat än att skratta sig igenom en kväll med dessa filurer samlade haha. Lövely!

 

 

   
 

En sån kväll

En sån kväll som man egentligen inte pallar, men så tar man sig ut ändå och det blir så där underbart bra.

Jag cyklandes på en alldeles för hög cykel som jag inte kunde sitta på, Emelie duktigt joggandes bredvid med destination andra bryggan på Sibbarp. Emelie som ska bada och som typ halkar ner från bryggan. Te som smakar finfint trots att vi tror att det ska smaka kaffe och en tepåse som läcker. Ostbågar, solrosfrön, finfin solnedgång och dedär samtalsämnena som vi nästan alltid kommer in på. Kvalitetstid!

 


.

Rastlösheten själv. Lämnade in min ena cykel idag, det tog mig bara typ ett år att göra det. Tvättade mina eld-rökiga kläder. Sov en halvtimme. Kollade på Dexter. Tänkte att jag skulle städa garderoben, gjorde det inte. Tänkte att jag skulle städa mina lådor, gjorde inte det. Tänkte att jag skulle städa mitt skitiga skafferi, gjorde det inte. Skickade in lite foto för framkallning. Fick för mig att kolla lite bak i arkivet. Är blandat halvt ångest och halvt glädje att göra det. Ångest för att jag inte vet vilket inlägg jag hamnar på. Kan vara ångestkänsla i inlägget som jag inte vill komma ihåg. Kan vara glädje i något kul som jag glömt. Tänker för hundrade gången att jag borde skriva ut alla inlägg. Alla inlägg som är glada. Alla oglada inlägg kan gärna få försvinna där ute i rymden. Vad gör man med alla foton? Innan var jag asduktig på att göra en massa album. Det är jag inte längre. Förundras ständigt över livet. Allt kan vända så jävla snabbt. Att försöka att inte ta saker för givet är nog jävligt svårt egentligen, även om man tänker att man inte ska. För någonstans, om man är van vid en viss sak är det jävligt svårt att föreställa sig hur det skulle vara om det försvann eller ändrades. Men man kan ju försöka. Dexter börjar gå mot sitt slut. Försöker komma på vad jag helst vill göra på min lediga dag om några veckor och vad jag sen vill göra på min semester. Synd inte meterologer är bättre på sin sak. Är de fint väder här vill jag åka någonstans i Danmark eller Sverige är de kasst väder vill jag åka iväg igen. Och jag vill ha kräftskiva! Har insett att det känns jävligt sjukt när man tänker för mycket på att de dagar som varit aldrig aldrig aldrig någonsin kommer tillbaka och att de dagarna som förhoppningsvis kommer att komma inte existerar över huvudtaget än. Det är bara just nu

En fin liten tältning

 
 
 
Jahapp jobb igen. Det bjöds på en finfin helg med inhandling av nya blommor till balkongen så nu är där fint och trevligt att vara igen, häng i parken med Sandra, sol och bad på Sibbarp, en fin fin kväll och natt med grillning, sång, gitarr och tältning och sen en skön eftermiddag och kväll med mys.
Nu sitter jag mest och räknar ner tills det är dags att gå hem igen, fyra timmar och femton minuter kvar..

Skiathos ♥

 
 
 

Tidsfördriv

Tredje arbetsdagen efter en veckas semester. Lång arbetsdag idag. Veckan på Skiathos var underbar. Vill tillbaka. För en vecka sen var vi på båtutflykt hela dagen. Igår tog jag mitt första svenska sommardopp. Tycker det är ovanligt kallt för att vara sommar. Sex veckor kvar att jobba sen två veckors semester. Galet vad snabbt sommaren kommer gå. Konsert och picknick imorgon i Helsingborg. Längtar. Bla bla bla bla Bla bla blBla bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla Bla bla bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla