Dags för detdära som kallas söndag igen.

Söndagen är oundviklig! Attans! Helgen gick även denna vecka. Slutsats: Det är söndag idag.

Trevlig helg vilket fall som.
Fredagen spenderade jag på mitt rum med SVT-play, choklad och popcorn. Jävligt skönt!
Igår var det ju frukosten med Fröken Hållö och stan. När jag kom hem blev det rensning i garderoberna. Det är lite kaos i mina garderober så nu när mycket nytt ska in måste de ut något annat annars kommer jag aldrig hitta ett skit där när jag har bråttom om mornarna. Då slutar det annars med att allt ligger på golvet i jakt på just dedära plagget som man fått för sig att man måste ha just den dagen.
Hela kvällen spenderades hemma hos Robin med tv-tittande.
American funniest home videos - Det kan vara sjukt kul och ofta är det de. Det jag inte kan fatta är hur de som vinner kan vinna? De nominerade klippen som tävlar om pengarna är ju aldrig de som är de roliga. Knepigt.
Hipp Hipp - Vad har hänt där? det är ju inte speciellt kul längre? Eller är det bara vi som är lost och inte inser det roliga haha?
Into the blue - Den filmen har jag försökt se i evigheter men de har aldrig blivit av eller så har ingen velat kolla på den med mig. Igår gick den iaf på tv så nu har jag sett den. Och ja, den var ju rätt så kass. Men med två jävligt snygga skådespelare!!

Idag. Soligt värre. Mysigt mysigt. Var ute en sväng med Sandra och gled omkring lite på isen här och var.
Vi har middag här hemma nu och här sitter jag. Sitter dock rätt bra här känner jag. Känner att jag är på väldigt osocialt och vara tyst humör för tillfället. Hum hum. Jag är på extremt myshumör. Illa eftersom här inte är någon att mysa med, har en känsla av att farmor skulle tycka de var konstigt om jag drog ner henne i sängen och en annan känsla av att Sandra inte skulle uppskatta om jag drog ner Henrik i sängen.

Drygt att det är söndag, men kan nog bli en trevlig vecka som kommer.
Bowling med Anton, jag ska vinna ;), EMELIE KOMMER  HEM, WIIIIIIEEEEEEE, så henne ska jag träffa träffa träffa =D och sen är jag sjukt sugen på partaj till helgen, inte för jag vet om de kommer bli något av de, men ändå ack så sugen för tillfället. Sen kan de säkert dyka upp lite annat trevlans med!

Näe, nu kan jag nog inte sitta här inne på mitt rum längre.






Tjingeling

When we kiss in the dark emotion tearing us apart

Du var full och jag var full I aprilsolen . I was born in the arms of imaginary friends Free to roam, made a home out of everywhere I've been . Om du älskar mig Kommer jag lämna dig Och om du lämnar mig Kommer jag att älska dig . The postman delivered a letter from your lover . Go down to wait all night She's bound to run him out . Säg till Viola att hon lyser att hon var vackrare än sången och att jag önskar att jag skrev den . Jag höll en hand då Mot din varma hud Du sa: Stäng din dörr Vi har något att reda ut . Och sångerna jag hört Och filmerna jag såg Dom var det vildaste jag gjort . A life of sanity and dignity You know it takes two . You say I'd never go for a little And I always need more . But not us, no not us we are far too young and clever. Remember Toora Loora Toora Loo-Rye-Aye . Men när jag har dig nära vill du därifrån . Let me tell you 'bout a place Somewhere up-a New York way .Lady I'm your knight and shining armor, and I love you.  You have made me what I am, and I'm yours . Talking smooth and play by the rules, like a lady . Bad news, bad news, I heard you're packing to leave . We've got a groovy thing goin', baby, We've got a groovy thing . Ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på . Little darling, I feel that ice is slowly melting little darling, it seems like years since it's been clear . I've never seen you looking so gorgeous as you did tonight, I've never seen you shine so bright you were amazing . I had to have this talk with you my happiness depends on you and whatever you decide to do, jolene . I got soul, but I'm not a soldier I got soul, but I'm not a soldier

Tänk om man kunde sätta ihop alla sina favoritdelar i låtar till en sång. Det skulle nog inte låta så bra haha.
Men man skulle dock slippa spola tillbaka för att lyssna om och om igen eftersom att nästa underabar del i en annan låt hade kommit.

It's too late to change your mind you let laws be your guide

Okey, det där med att jag inte hade något sug alls för att köpe kläder är just för denna veckan väck! Jag skulle ju kunna hoppas på att suget är stillat nu. Från att i princip inte köpt några kläder alls på länge till att ha köpt, hum ja, en del.
H&M kläderna kom igår och kors i taket det var mer än vad jag trodde som var bra, dessutom var det de som jag hoppades som mest på som var bra. Gytt!
Idag var jag och käka frukost med Fröken Hållö, trevlans :) och sen tog vi oss en liten tur på stan.

På en vecka har jag lyckats inhandla två par jeans, två nagellack, fyra stycken linne, en t-shirt och två par tröjor. Sen att jag nog kommer lämna tillbaka två saker hör ej hit haha.
Jag måste ha en liten förkärlek till randiga tröjor. Det är väldigt randigt i min garderob.

Det är lite skrämande att jag med största sannolikhet kommer göra en massa saker när jag blir äldre som jag just nu tänker att jag aldrig i livet ska göra.
- Gå i stan med skrikande jävla ungar.
- Gå på malmöfestivalen med barnvagn (detta är nog det som jag med minst sannolikhet kommer att göra)
- Tjata på mina barn.
- Bryta ut ett helvete för att någon råkar säga något med lite fel ton.

Dessutom tror jag tyvär att jag kommer att bli väldigt snål när jag flyttar hemifrån haha.
Nu är det en jävla massa schampo&balsam, slänga lite mat här och lite där för att jag är mätt, inte tycker om det eller bara inte har lust att äta det. Har en känsla av att jag om folk kommer hem till mig och slösar på mitt balsam och mat kommer jag bli sjukt irriterad. De är inte bra. Hum, bara en känsla dock. Jag kanske kommer bli den mest generösa människan ni känner..
Tur att inte mina föräldrar läser detta, de skulle bli så enormt nöjda om de hörde mig erkänna detta en gång till.

Nu går det av någon jävla anledning inte att få in en video här.
http://www.youtube.com/embed/gWBG1j_flrg 

Näe, nu ska jag fortsätta min lördag.
Tjingeling!



Torsdag

Oh, idag är en bra dag. Det är trevlans!
Mest eftersom att sooolen skiiiiner idag och jag slutar klockan 14 =) Olalaaaa.
På schemat står ett besök till på banken så mina föräldrar kan sluta tjata, middag i stan och sen hem till André och titta på hans lägenhet.
 

Jag är en aning sugen på att färga håret brunt igen. Väldigt sugen.
Men tror ändå inte att jag kommer göra det. Hum, för tillfällt ser jag bara jobbiga saker med det.
Att hitta just den där bruna färgen som är så jädra snygg, att boka och hitta en tid man kan, att betala för det, att hålla på med en ful utväxt och sen när de blir vår kommer jag säkert vilja ha ljust hår igen.
Men ändå, suuugen! 

Snart är de helg igen =)


Onsdag

Det är en såndär lång arbetsdag idag. Jag hoppas att denna kommer bli så som de långa arbetsdagarna för det mesta brukar bli till slut: att de känns ganska tungt i början, men sen flyter dagen på och vipps så har klockan ändå slagit sex fast att det har gått lite små segt under dagen. Hum okey, det där lät sjukt korkat. Klockan blir ju så småningom sex varje dag. Aja, vad jag menar är att dagen förhoppningsvis kommer flyta på hyfsat snabbt fast att det just nu känns som det är evigheter kvar tills jag kan kura ihop mig på bussen hem.

Igår låg vi och kolla på HippHipp och jag gick och la mig ganska mycket senare än vad jag brukar. Ändå är jag piggare nu än vad jag brukar vara när jag lägger mig tidigt. Skunt skumt. Men de slår väll till lite senare kanske? Eller så har jag sådan tur att jag råkat gå och bli lite piggare nu när det har börjar tränas lite. Skulle vara sjukt skönt om det är på det viset. Är trött på att vara trött.


Jag ser det snöar jag ser det snöar, det var ju tråkigt, hurra blö! 


I måndags beställde jag kläder från HM. Det ska bli ganska intressant när jag får dem och se hur mycket av det som jag egentligen kommer gilla och hur mycket som kommer att passa. Det är inte ofta jag beställer från internet, och när jag väl gör det så är nästan aldrig något som är bra när jag får det. Sist var det enda jag behöll ett par trosor, som jag typ aldrig har använd. De är fina, men usch så obekväma.
Detta gör att jag när jag väl beställer något nästan alltid tänker att det aldrig mer är lönt. Men jo, nu är det beställt en gång till. Upp till bevis.. 


Jag ser det snöar jag ser det snöar, det var ju tråkigt, hurra blö!

Usch, nu kom det en gäspning här. 

Tiden går snabbt här känner jag. Halv nio började jag skriva och nu är klockan ju redan halv elva. Härligt härligt. Hum, börjar bli hungrig! 

Jag börjar förstå lite bättre nu, eller förstå och förstå. Kanske mer inse hur det gick till. Det är ju inget man rakt av bestämmer att nu ska det vara såhär, utan de blir ju bara att de sker och sen är man där igen på någon liten vänster. Det är lite rörigt. En känsla, en annan person, en arm, en annan tanke.  Men egentligen om man tänker efter så gör ju röran egentligen inget alls, inte för mig. Inte för tillfället iaf.
Har dessutom insett att jag själv kanske skulle kunna hamna där vissa hamnar, där man undrar vad fanken de håller på med.Ja, jag skulle nog kunna hamna där jag med. Om det dyker upp rätt personer såklart.  Hum, ja, nu vet jag inte riktigt igen vad jag skriver, men dock så fattar jag iaf vad jag själv menar. Huvudsaken! Fast ja, nu säger jag emot mig själv ganska mycket. Jag ändar mig, det beror på som fasiken vilka personer det rör och vem som blir påverkad. 

Lalalalala, klockan tickar, tickar tickar.


Snart dags för lunch. Gott Gott, Sandra var hos mormor och morfar igår och käka middag så idag är det resterna som jag ska käka. Gott! 

Imorgon sluta tidigt och dags för en andra chans, sen fredag och sen är det fasiken helg igen. Det går undan!Nu skiner solen här ut igen =) 

Tjingeling!


Du var full och jag var full i aprilsolen


En helt vanlig kväll med skön känsla i kroppen

Mihihhihihih =)
Idag är en sån dag jag bara vill lyssna på musik, lyssna, lyssna, lyssna och lyssna!
Gjorde precis ett försök till att gå och titta på tv med mamma och pappa, men de lyckades inte. Blir mer musik istället. Kanske att man skulle få för sig att städa rummet hum..!
Det är ganska konstigt. Har lyssnat en jädra massa på Melissa Horn idag. Det är udda. Inte för att jag inte tycker att hon är bra, utan för att jag alltid har tyckt att de flesta texter är så sorgliga att jag inte har velat lyssna på dem fast att jag tycker att de är bra och fina. Men idag, ne idag har de inte varit så sorgliga ändå =)
Kommer säkert snart tröttna på några eftersom jag halvt lyssnat sönder dem . Det är inte bra när man gör det haha. Ändå gör jag det i princip alltid. De går där om och om igen, man får in en annan låt här och där, men sen är det som att man bara måste lyssna på dem bara en gång till...

Underbart med helg!
När måndag morgon kommer känns det alltid som att fredageftermiddag är en evighet bort. Men sen vipps så är det fredag ändå.
Igår var det filmdags, mysigt värre! Igårkväll var det föresten dimmigt, och vad gör jag om jag inte kör halvt vilse haha. Idag har jag varit på tur i Trelleborg och hälsat på Johanna, dessutom fick jag mig en liten suprise när det visade sig att Johanna hade smugit dit Linn också =). Missade dessutom en buss på vägen dit så att jag fick vänta på nästa buss i en halvtimme. Men de gjorde inte så mycket, för musiken satt i öronen och solen lyste till och med lite. Fast, fötterna var kalla och inte jätteglada.

Den senaste tiden har jag varit så sjukt opeppad på att pröva och titta på nya kläder. Är för jävla drygt när fet jacka, tröjor, extra strumpor och tjocka skor hela tiden ska av och på. Men idag, ja idag köpte jag mig ett par jeans på rean. Inte vilka jeans som helst utan ett par lite håliga, pösiga, sletna och SOMMRIGA jeans.
Hum, ja de hänger nog där på stolen nu och inser att det är ett jävla bra tag kvar tills de kommer att användas, iaf tills de kommer att användas som de verkligen ska användas. Men va fanken, för 99:- kan de vara värt att de får hänga några månader.

En del av mig inser att det är ett jävla bra tag kvar till våren kommer sätta fart. Att det med all säkerhet kommer att komma ännu mer snö trotts att det mesta för tillfället har försvunnit.
En annan del av mig har fått för sig att våren väntar precis bakom nästa hörn. Den delen gör att jag redan köper sommriga jeans, sitter och spanar vad jag ska köpa från HM och pratar med folk på jobb om vilka färger på våra converse vi ska köpa.



Mihiihhihihihihihihi! Ikväll är en sån kväll jag bara vill vara här på mitt rum i min enga lilla värld, ändå är det en såndär känsla att man vill göra allt allt allt allt. Det går inte att förklara, det spritter lite och de känns bra. 
Mihihihihihiihhi, åh 2011. Nä nu vet jag inte vad jag skriver längre. Bäst att ta tillvara på det iaf, för imorgon skulle känslan mycket väl kanske kunna vara borta igen.
Så om man skulle höjja volymen och städa.

Det har varit saknat.
Åh, nu vill jag bara ha mer! Farligt

Tjingelingpliing!

Föck öff

Det har varit en väldigt lång dag. Känns som att det var jättelängesedan jag slutade. Skönt.
Kära Pära har varit på en liten visit här hemma från Norge. Så idag har jag haft date med henne efter jobb.
Mat på ikea och sen kika vi runt, eller ja haha, jag har nog aldrig i hela mitt liv kollat så lite som jag gjorde idag. Svårt att titta när det är så mycket att prata om.
Innan har det varit tråk att hon varit i Norge, nu när man träffat henne igen och hon åker tillbaka är det ännu tråkigare att hon kommer vara i Norge ett par månader till. Buuu!



Jag är så jävla enormt störtsugen på våren och sommaren. Det är galet. Ändå är det inte så att jag är "jättearg" på vintern som jag kan bli ibland. Det är mer det att när jag tänker på våren och sommare så känns de så jädra bra. Tror att de kommer bli en jävligt bra vår och sommar. Mest sugen är jag på KLÄDERNA. Fan alltså, skulle nästan kunna döda lite, eller ja inte riktigt, för att kunna gå med ett par någorlunda bruna ben i ett par jeansshorts. Allt är ta mig fan snyggt till ett par korta snygga jeansshorts.
Nästa sak jag är sugen på är en dag som denna: Stranden på dagen och grillandet på kvällen.
Åhhh, grillad korv, åååh skönt lullig, åååh bra musik, åååh de bästa människorna, ååhh allt. 
Det är ju allt ett bra tag kvar. Att jag dessutom ska se "Tomten är far till alla barnen" imorgon ger ju en ganska bra kontrast. Men Åhh, det kommer det kommer =)!!!!

Jag blir så trött på en massa. Mest egentligen på hur saker är. Eller nä, egentligen är de inte på hur saker är, eller jo det med. Ja jag vet inte jag blir bara trött. Kan vara att det är mig själv jag blir trött på.
Tänk så är jag en sån som aldrig kommer att kunna vara nöjd. Tänk så skönt att alltid vara nöjd och inte gå och tänka på hur saker skulle kunna vara. Fast om man alltid var nöjd, undra om man skulle veta att man var nöjd då eftersom man aldrig var onöjd? Fast samtadigt, på ett sätt är jag ju nöjd. Därför borde jag känna mig nöjd mycket oftare. Men ändå, dessa jävliga små andra delar. 
Jag måste verkligen skärpa mig och ge mig!

Jag har kommit fram till en jättebra idé. Som skulle kunna hjälpa en massa människor.
Och det är tamtadam... att alla är med alla. Eller ja dem man vill vara med då såklart. Ingen är tillsammans och ingen är singel, alla är bara med alla. Tänk, ingen svartsjuka och inget sårande. Man kan ligga med än den ena och än den andra, gosa med den tredje, bara chilla med den fjärde och ge en liten puss på munnen till den femte. Inget känna sig ensam och inget känna sig fast.
Fast ja, lite av charmen försvinner ju ändå med detta. Hum, man kommer ju aldrig riktigt känna att man "hör ihop" med någon eller att man har det där egna mysiga, speciella och bästa tillsammans som inte är någon annans. Attans.
Huum, hum. Okey ny idé: Den man blir tsm med först i livet som likom är på "riktigt". Den ska vara DEN med stort D. Den ska man ha det speciella med, men man ska ändå inte kunna känna sig låst och man ska kunna göra vad man vill med andra utan att någon blir ledsen. Hum, ett problem till. Den som är den första för en, kanske inte är den första för en annan. Hum hum, aja. Fortfarande att de ska vara att det är de första som blir tsm på riktigt.
Alltså tänk vad bra det skulle vara om detta skulle kunna fungera. Sen att jag inser att det aldrig skulle kunna fungera är en annan femma.
Äe, det är verkligen allt och inget där inne i huvudet och nu börjar jag allt bli lite trött här. Både i huvudet och ögonen.

Moooot våååååren =)
12 dagar kvar till Lus kommer hem =)

Godnatter!




Man ser marken

Jaaao. Nu har allt snön börjat smällta bort.
Just nu måste jag säga att jag gillar det. Att kunna snedda över lite varsom utan att behöva sjunka ner i de feta snövallarna som bildas i mitten av gatorna. Men de var ju allt fint när de var vitt och ljust.
Nu är de bara grått och dimma. Men vääfäään!

Helgen gick minsann ja. Trevlans var den med.
I princip såg den ut lika dan som förra haha. Men mellan filmkväll, tur på lilla torg (här kändes de som att man flyttades en vecka tillbaka i tiden haha, eftersom de i princip var samma folk, vi satt på exakt samma ställe, drack samma och att dj:n stod och hoppade på exakt samma sätt som förra lördagen) och tittande på en lägenhet blev de även en fika och träning. Var evigheter sedan jag hade två så effektiva helger.
Lite konstigt att man på lördagen kan känna att livet är underbart och nästa dag ganska mycket gå omkring med liten klump i magen. Vad fan var skillnaden på lördag och söndag egetligen?

Jag är på jakt efter ny musik!

Ikväll kommer det vara grymt skönt att gå och lägga sig.
Imorgon kommer jag ha grymt mycket träningsvärk.

Pliiiiing!

Bara för att jag älskar dessa bilder ♥

...och saknar




















































Helt stört, om tjugotre dagar är det ett år sedan vi åkte.
Underbara underbara underbara ♥


Födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Sandras födelsedag!
Idag är det ingen vanlig dag FÖR det är SANDRAS 18:års DAAAG
!

Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra  Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra (18 st) Wieee, Grattis! Nu kan vi gå till KB tillsammans på fredagar haha ;)! Älskar dig ♥!




Jätteskön och trevlans fika igår =)
Jag vandrar idag på någon vänster runt på jorden med ett lite lättare hjärta och sinne.
 

På tal om jorden. Det borde finnas liv någon annanstans i universum. Inte så att jag tror att det hoppar runt några gröna filurer med antenner någonstans. Men om man tänker hur jävla stort det är så känns det konstigt om vi skulle vara de enda.
Det är en sådan sak som jag kan bli lite knäpp över. Att det liksom aldrig tar slut där ute. Är ju en helknäpp tanke att allt det svarta där ute bara ska fortsätta i all oändlighet och att vi svävar omkring där någonstans på ett runt klot mitt i allt och ingenstans.
Men huur vet man egentligen att det inte tar slut? Dessutom det kanske finns några gröna filurer med antenner som skuttar omkring någonstans? Intressant intressant.
Det är så många gånger när jag börjar fundera på något som jag tänker att jag ska ta mig till biblioteket, låna böcker och sen verkligen läsa om det. Men icke, det blir då aldrig av. Det finns så jävla mycket som jag borde veta mer av..humhum.
 

Jag har ett jävligt kasst minne, eller ja många saker kan jag komma ihåg hur jävla bra som helst.
Men saker, information eller något annat som jag tycker är tråkigt och inte har något som helst intresse av försvinner typ direkt. Även om jag tänker att nu jävlar nu ska jag komma ihåg det här en gång för alla så försvinner det ändå.
Det är jävligt mycket som jag vill och framförallt borde veta, men som alltid försvinner från huvudet. Skiten fastnar liksom inte.

Ohh, nu börjar jag bli huungiii.


Tjingeling


Säg till Viola att hon lyser

Jag är mätt, jag är trött, jag mår bra, jag är halvsorgsen.

Haft en jättebra helg måste jag säga. Om man tänker efter så har den innehållit en massa bra saker.
Tre av fyra vinster på bowling, läsning i min bok som är väldigt bra, en massa prat, mys, en spontan tur till Lilla Torg, trevligt och kul folk, en liten powernap här och en där, tittat på en lägenhet, ätit god mat, köpt en ny Lostbox, sluppit gå upp tidigt om mornarna, varit i stan, snabbt hittat presenter till Sandra utan att behöva gå omkring en massa, fått mitt rum att se lite mindre ut som en svinstia och blivit lagom skönt lullig.
Ändå nu: Poff sorgsen!

Kommer dessutom att vara en trött filur imorgon känner jag. Jippy
Nästan bara blivit tröttare efter denna helg. I fredags gick jag och la mig en timme innan jag vanligtvis går upp när jag ska jobba, när man väl gör de känns de ganska sjukt haha. Skönt som fan ändå när man vet att det är lördag dagen efter och att det är skitsamma.
Igår Lilla torg, blev inte supersent. Men alkohol och lullig = trött och seg.
Haha, somna dessutom på bussen hem igår och var extremt nära att missa min kära hållplats.

Igår spelade de en låt som jag kände, "nämen oj denna var ju bra". Satt och repetera något som de sjöng om och om i huvudet för att jag skulle kunna hitta den idag. Men ickesanicke, det är puts väck från huvudet haha.
Hur kunde jag tro något annat?

Ahhhhh, jag blir så trött!
Poff så är det där igen.
Ah, jag blir så arg och less på saker. Att människan ska vara en sån komplicerad skitsak, om man vill något så borde det ju vara så. Men icke det är alltid något där inne som ska komplicera ihop något skit.
Attans.

Men fortfarande, en mycket bra och trevlans helg =)

Egentligen är det inte bra att det går att lyssna på musik på datorn.
Jag hade suttit så enormt mycket mindre här om det inte fanns musik på den!

Tjing!

Fördriv

Jädrar idag kommer det nog bli en lång och seg dag har jag en lätt liten känsla av.
Lika bra att börja fördriva lite tid haha. Sköönt att det är fredag idag igen iaf.

I onsdags blev jag väldigt blåst på den dagen jag trodde att vi slutade klockan 12. Jag gick och trodde i en vecka att vi skulle sluta 12 just den onsdagen och hade fint skrivit in det i kalendern med blommor och saker runt sig bara för att det var så trevligt med en sluta tidigt dag till.
Men icke haha, i tisdags eftermiddag fick jag reda på att vi inte alls gjorde det. Buu. Fyra timmar extra fick det bli, men ändå två timmar mindre än normalt eftersom det var den dagen jag skulle slutat sex. Jag kan ju inte annat än att säga att jag de senaste veckorna har haft ett jävla flyt med att slippa mina långa dagar.
 

Jag tog mig aldrig till något Trellehulla igår. Johanna kom till mig istället med fika och grejer. Timmarna mellan klockan två och nio försvann snabbt som fan. Ändå gjorde vi inget annat än att prata, fika, prata, äta middag, prata, prata, prata. Trevlans =) 

Imorse när jag tog mig till jobb tyckte jag nästan att det kändes lite ”varmt”, ja varmt och varmt men de var fan varmare än vad det varit på väldigt länge. Nästan så att jag satt och svettades lite på bussen. 


Helg snart ja.
Bowling och filmrevansch ikväll.
Annars present jakt, en massa chillerill och, tamtadaaaam: lägenhetstittande som står på schemat. 


Bla bla bla, fördriv fördriv fördriv.
Solen skiner ser jag ju nu utanför fönstret. Mys.
Tycker det känns väldigt konstigt att julen och nyår är slut för denna gång. Inget som på något riktigt sätt ligger framför en.Idag hajjade jag dessutom till när jag insåg att det redan är den 7 januari. 

Lalalallalla, Tjingeling

 


Torsdag

Jag har inom loppet av typ två dagar samlat ihop tre vuxenpoäng.
Eller ja, jag tycker att det känns ganska vuxet iaf haha.
Kan inte låta bli att erkänna för mig själv dock att jag känner mig en liten aning låst redan, det gillas inte sådär extremt mycket. Men men väldigt bra på ett annat sätt.

Igår var en extremt dryg dag på jobb. Helt jävla slut i huvudet när jag slutade.
Men då var det direkt hem till kalas som gällde. Trevlans trevlans var det dock. Trevliga, kul männsikor och en jädrans massa skratt. Att sitta där och veta att jag var ledig idag gjorde att jag skrattade ännu lite mer.

Idag var det tänkt att jag skulle till Trelleborg. Men de sket jag på nu, orkar inte med de jävla bussarna när det är sånt här väder. Extremt trött på bussar som inte kommer alls eller som är försenade en massa. Känner mig som världens mes som inte pallar haha, speciellt eftersom jag vet att jag hade tyckt att någon annan var en mes om de inte orkade. Men ja.hummm. Får se om de blir en träff ändå eller inte.

Jag har insett en sak lite nu.
Åt det kan jag bara skratta lite rått inombords.
Bättre med "det" än "det" haha.

På söndag är det 23 dagar kvar tills Emelie kommer hem. Det är sjukt.
Känns på ett sätt inte alls längesen som vi stod där på Mobilias parkering med mig bölandes och med en lång kram av hejdå. Haha ja usch, det var med tunga steg jag gick till bussen för att åka hem.
Kändes som att jag skulle vara långt under i ett par månader. Inte bara för att Emelie åkte utan för att allt bara var ett jävla skit virrvarr då. Poff så var två av mina absolut närmsta bara borta på en viss vänster på sina egna sätt och en tredje nära lämnade också Sverige i precis samma veva. Visst jorden gick ju inte direkt under, men fy fan har nog aldrig varit och kännt mig så ensam någon gång innan haha. Hum, låter som personer dött haha, men nä så farligt var det ju som tur var inte =)

Men därför är det extra jävla skönt att en person kommer tillbaka om snart 23 dagar, och att inse att det inte har varit fullt så farligt som jag tänkte att det skulle vara, iaf inte längre. Det är skönt att veta att man inte går omkring med en klump i halsen dagarna i ända längre. 
Skönast är att veta att dessa tre månaderna snart är gone och att jag kommer stå på andra sidan av dessa tre månader och må bättre än vad jag gjorde i början av dem.
Hum, fan vad detta låter "förstorat" haha, men icke. Dessutom vet jag inte varför jag hela tiden tänker denna perioden som de "tre månanderna", den ända skillnaden efter dessa tre månader är ju trotts allt bara att Emelie kommer hem efter en resa haha ;) 

Hum, de snöar inte så mycket längre,
Trelleborg eller inte Trelleborg?

Vissa låtar som jag gillar fattar jag inte varför jag gillar, för det är inget jag brukar gilla.

Adjökenfröken

And we are the boys who'll drape you in jewels. Cut off your hair, and throw out your shoes




Detdära med ledigt

Det var de lediga dagarna det.
Planer hölls och nya planer kom.
Trevlans nyår hemma hos Macke. Tåget dit fick ny avgångstid två gånger, vilket jag störde mig en aning på men intalade mig själv att jag ändå kom lindrigt undan. Tacka..hum..någon för att jag slipper pendla med tåg till jobb, eller något. TACK TACK!
Iaf ruskit god middag bjöds det på. Förätt klockan sju, middag klockan nio och efterätt halv ett. Perfekt om jag får säga det själv.
Macke och Sara skulle iväg på kalas klockan elva på nyårsdagen, förstår fortfarande inte varför man har ett kalas så tidigt på morgonen dagen efter nyårsafton haha, men men. Hem åkte jag iaf med tåg som inte klyddade det minsta faktiskt =)

Planen för resten av dagen och kvällen var att göra absolut inget alls i min ensam och gå och lägga mig tidigt.
Plan ändrad, fick sällskap och det blev filmtittande, tv-tittande, klipp på internet tittande och en massa prat från tidiga kvällen till långt in på natten.
Eftersom jag för tillfället, ett ganska långt tillfälle kan tilläggas, ofta är en av de tröttaste människorna jag vet så är det ett under att jag inte somnade, inte ens var i närheten av att somna.
Såklart följdes den sena natten av att sova länge igår, blev inte så mycket av dagen igår förutom att kolla Änglagård på bio. Ah älska de filmerna, underbara svenska sommar och så himla fint filmat. Blev dock sjukt sugen på att se ettan när jag satt där.

Dagens plan, att ringa tre samtal, att spendera pengar i stan och att titta på en film som jag köpte i sommras men fortfarande inte sett sen dess.
Plan ändrad, ringde bara två samtal. Nötterna som skulle svara på det tredje hade bara en telefonsvarare som berättade att de hade julstängt över jul och var tillbaka den 3 jan. PUCKO, det är den tredje januari idag. Svaaaara!
Plan ändrad, Jag spenderade inga pengar alls, förutom på fika.
Plan ändrad lite till, eftersom det var så fint väder varvade vi stanturen med liten tur i kungsparken, ja ni ser ju i förra inlägget.
Plan ändrad igen, jag börja se filmen, klara en halvtimme, sen somnade jag. Vaknade en timme senare och insåg att jag inte kunnde sova mer eftersom det då inte skulle finnas en chans till att jag somnar sen när jag väl ska somna.
Eftersom jag just för tillfällt inte har kanaler på min tv, att mamma förmodligen kollar på något dåligt på andra tv:n och för att jag är för trött för att läsa så hamna jag här, wow.

Det är en ganska najs vecka som återstår arbetsmässigt.
Imorgon - hel arbetsdag.
Onsdag - jobb till 12
Torsdag - Ledig
Fredag - hel arbetsdag och sen helg.

Har varit tre riktigt bra veckor de senaste veckorna, halvda dagar och lediga dagar.
Intressant att se hur de kommer att kännas när veckorna drar igång på riktigt sen igen..hum.
När nästa veckas riktiga arbetsvecka startar igen är det fasiken dags för mig att börja träna igen också. Misstänker och hoppas på att jag kommer att bli piggare då med!

Annars annars. Hum hum.
Jo när jag satt på tåget hem i lördags så kände jag på ett konstigt sätt att det faktiskt verkligen var nytt år. Att det verkligen var något nytt som har startat. Det kändes lite läskit. Har aldrig tidigare känt att ett gamalt år tagit slut och att ett nytt faktiskt precis har börjat.
Sen att den känslan försvann ganska snabbt hör inte alls hit hehe.
Gott folk. Jag har dessutom ett nyårslöfte detta år, inte illa inte illa. Kan vara mitt första nyårslöfte någonsin till och med. Vad det är tänker jag dock inte säga haha. För säger jag de och inte håller det alltid kommer det att kanske kunna användas mot mig känner jag.  

Allt och inget hunller om buller:
- Det är fan så mycket som man kan känna, men fan så lite som man förstår. 
- Det är fan så mycket lättare att få ihop mögtankar och konstiga tankar i punktform
- Jag undrar hur/om det en dag verkligen kommer att sluta, fortsätta eller påbörjas.
- Varför verkar vissa saker så enkelt för andra när det känns extremt svårt för en själv.
- Varför man lägger energi på något som man ändå inte vet om man vill ändra på egentligen.
- Varför jag så ofta skriver man istället för jag.
- Att det om en månad har gått mer än tre månader sedan.
- Så mycket mer man på ett sätt få ut nu.
- Varför man i helvete har mensvärk. Blodet en sak, men vafasiken, ont behöver det väll inte också göra.
- Jag undrar hur en film om ens liv hade blivit. Och vilken musiken i filmen skulle vara.
- Om jag om typ 7 år kommer känna mig som 30 ? Just nu känner jag mig mer som 19 än som 22.
- Varför man känner sig stressad att börja plugga / verkligen komma på vad man ska plugga när det "enda som finns kvar av livet" egentligen är att plugga och jobba. Man borde ju dra ut på det så länge som möjligt egentligen. Just för att det sen bara kommer vara jobba kvar ändå.
- Att jag blev lugnad för ett tag av Robin som sa att det i hans förra klass var mer än hälften 25+:are, men att min kusin ganska snabbt rasade det med att berätta för mig att det i henns klass nästan bara var 90:or och 91:or. Hallelulija.
- Varför jag så ofta har ont i huvudet när min syrra i princip aldrig har det.
- Varför i helvete det på mig ofta inte hjälper att ta tabletter mot huvudvärk om jag samtidigt har mensvärk. Inte brukar det hjälpa mot mensvärken heller då förövrigt. Är precis som de slår ut varandra haha. Och om de ibland hjälper så är det aldrig både och som försvinner. Hum...gör bättre tabletter. Eller något.
- Detta är meningslöst egentligen. Men ja, de brukar på någon vänster kännas bättre efter att det är nerskrivet. Det snurrar lite mindre i huvudet.
- Vad det är som gör att man "attraheras" av vissa saker, någonstans måste de ju komma ifrån?
- Det hade varit coolt och kul att någon gång i livet ge ut en egen bok, men vad i helsike skulle den handla om?
- Varför jag inte bara kan släppa på det och bara tänka på mig själv.
- Varför jag måste tänka så stora saker fram. Nu är nu pch det är i nu vi är.
- Det är ganska mycket varför? haha
- Undra om de kommer kännas sorgligt när man flyttar hemifrån, eller bara rätt och slätt underbart. Jag tror att jag kommer tycka att det känns lite sorgligt faktiskt..fast underbart och skönt med!
- Varför jag fortsätter när jag just nu inte vill ha det på något annat sätt ändå.
- Börjar ta lite slut på funderingarna där inne för tillfället nu.
- Att jag längtar efter en bred fönsterkarm i en lägenhet lagom högt upp där man kan sitta en massa kvällar med musik i öronen, ett rit/skrivblock i knäet, kuddar under röven och studera människorna som går förbi där nere.
- Jag undrar hur fasiken jag ska göra när jag flyttar och inte kan spela hur hög musik jag vill när som.
- Varför vissa tankar inte bara kan sluta att göra så ont där inne.
- Varför chokladen i en paradis ask blev godare när man hade haft datorn på den så att chokladen smällte.
- Hur kunde detta bli så långt.
- Jag måste ta till regeln för mig själv igen. För jag vet exakt varför det blev som det blev.
- Att det spritter lite i kroppen på ett bra sätt när jag tänker på år 2011.!

Det var väll i princip virrvarvet. Vissa större virrvarr än andra. Men nu känns det mycket bättre =)
Nu dusch, sen säng och bok.

Adjöken!

Little darling, I feel that ice is slowly melting






    




.



The past is memories The future is mysterius The moment now is a gift