Head up, love

Guud, jag tror att mina ben ska gå av, speciellt när jag ska gå på toa. Träningsvärk deluxe! Fick ett ryck och var ute och sprang i förrgår, fråga mig inte var rycket kom i från. Gick över förväntan! Dock visade telefonen på fjorton kilometer vilket är helt fel. Finns inte en chans haha. Ska försöka träna bort träningsvärken senare..fasar just nu för det.
 
Sandra är hemma igen. Lovely. I alla fall för mig, hon är inte överlycklig över det! Usch kommer så väl ihåg den ångesten när man varit iväg ett tag och sen kommer hem. Det enda som inte är bra nu när hon är hemma är att jag känner mig som ett fult spöke brevid henne, bruna jäkel. Igår jobbade jag en massa, jobbade för en gångs skulle över två timmar. Och sen bar det av hem för chips-dippa-kväll med den brune! 
 
Idag är en såndär ledig och skön dag, känns längesen jag hade en helt ledig dag faktiskt även om det säkert inte var det. Dagens planer: Läsa en skolbok, dammsuga, måla lite, laga mat, träna och sen en kväll med mys.
 
 

I det fina tunna ljuset

 
 

måndag kyl helg kurs träning skola

Jag har ett problem i min kyl. Jag är så jävla dålig på att ta ställning till om saker som har gått ut eller som ser gamla ut går att äta eller inte. Ofta ringer jag mamma, sms:ar Emelie, tvingar Robin att smaka på de eller inbillar mig att de inte alls har gått ut och håller tummarna för att jag ska må bra efter att jag ätit de. Brukar funka. Idag sms:a jag dock Emelie och fråga och fick till svar att hon inte hade ätit de men att Johan hade. Vems svar ska man gå efter? Mamma svarar inte och Robin är inte här just nu. I detta fall är han nog ganska glad för det, han brukar vara ganska skeptisk till allt jag har i min kyl. Dags för ett självständigt beslut!


Helgen gick ja och den var trevlig. I fredags dejtade jag med Robin och var ute och käkade och var på bio. Lördagen gick i mysets och fixets tecken, tog tag i min jäkla pappershög och sorterade. På kvällen käka jag middag med min moder och läste en massa i soffan och söndagen tillbringades i metropolen Bjuv med töser, middag, ostkaka och tedrickande. 


Idag är en dag då jag är extra glad att jag valde den kursen jag valde och inte den som alla andra valde. Istället för att läsa på om en massa teorier spenderade jag min skoldag med att rita ett hus, ett träd, Mussepigg, en häst, ett självporträtt, en bil och en serie på tre rutor. 

Träningen de senaste veckorna har gått nästan lite över förväntan faktiskt och förutom de typ två första gångerna har det känts riktigt bra om man bortser från att min kondition och styrka inte är alls är där den en gång varit vilket suger. Men men, mående mässigt har det varit skönt iaf och de gånger jag gått till träningen med en miljard tankar i huvudet, en klump i bröstet, med meningslöshet och aggregationer så har jag gått där i från och mått mycket bättre. Och hur skönt är det inte att gå och lägga sig efter att man tränat för att på morgonen vakna med träningsvärk, ja lagom träningsvärk då. Nöjd med träningen hittills alltså, fram till idag..idag skiter jag verkligen i den. Intalar mig att jag ska träna lite själv här hemma...

Man förstår ju att jag egentligen har något skolrelaterat att uträtta nu när jag skriver här. Kors i taket och hallelujah moment så fick jag VG på min tenta. Kändes sjukt skönt! Dock räckte inte min B-uppsats riktigt till så jag måste komplettera lite mojs för att få godkänt. Skulle vara ganska najs om jag fick det gjort så att jag kan bli beviljad mina csn-pengar igen!

Har beslutat mig för att kasta den lilla varan i kylen som jag funderade över!


Tjugoförste januari

Tjugoförste januari 2007 :  Dagen innan hade jag för första gången i mitt liv suttit på raden längst fram i en biosalong och varit på bio med Anton och kollat på "The Holliday". Hade haft min blogg i tio dagar. Det var riktig vinter. Jag höll tummarna för vår "studentlokal" och längtade efter studenten. Jag hatade mitt och Carros UF-företag
 
Tjugoförste januari 2008: Var i stan och köpte ett par shorts. Var och fikade hemma hos farmor som berättade att en i hennes trapp hade hade sexton syskon. Kvällen innan hade jag varit med Sandra och bråkat, käkat glass, sjungit med till en massa sommarlåtar och kollat på Andra Avenyn.
 
Tjugoförste januari 2009: Var på bio och såg "Benjamin Buttons otroliga liv". Tre dagar innan hade jag varit med Carro, Sara och Pära på "Ales Stenar" och haft picknick bakom en sten. Dagen efter var det lunch hemma hos Sara.
 
Tjugoförste januari 2010: Där omkring lagade jag middag med Sara och Carro. Chillade med Anton och vi var sura för att Hållö-huset inte hade några popcorn hemma. Jag oroade mig för livet och började räkna ner till Sydamerika. Jag tränade första gången på typ ett år.
 
Tjugoförste januari 2011: Där omkring var jag trött på vintern och längtade efter sommarkläder. Pära var hemma en sväng från Norge. Jag var trött på mig själv. Hade en tanke om att världen skulle vara en bättre plats om "alla var med alla", ingen är singel och ingen är tillsammans. Tyckte att det skulle lösa en massa problem. Jag körde bil för första gången till Robin och körde vilse för att det var sån jävla dimma haha. Jag var i Trelleborg med Johanna och Linn.
 
Tjugoförste januari 2012: Gjorde mig redo för att flytta till min lägenhet. Packade ihop i flyttlådor. Sov min "sista" natt hemma. Skulle snart åka till Umeå och hälsa på Emelie och Johan. Var en massa försäljningtyper som ringde på min mobil hela tiden.
 
Tjugoförste januari 2013: Vaknar i Sandras säng. Har fått mail av Sandra om att de har de bra och att de är på en liten ö som är jättefin. Ska på "upprop" till en ny kurs. Ska ut och gå med pappa och sen käka middag hos farmor. 
 
 

.

Ligger i Sandras säng i mitt gamla rum. Nu börjar jag på riktigt sakna den lilla filuren. Saknade henne ute på balkongen ute i solen idag, årets första balkonghäng. Saknar henne varje gång jag suckar och stönar över hur jävla snygg "Luke" i One tree hill är eftersom jag vet att hon hade varit nästan lika in löve i honom som jag. One tree hill ja, Emelie har fått mig att börja kolla på de, sjukt bra tidsfördriv haha. Jag har sovit sjukt kasst de senaste nätterna, fast sovit har jag egentligen gjort men sängarna jag sovit i och kuddarna som funnits i dem har varit sjukt obekväma från ingenstans. Drömt en massa dryga drömmar. Imorse innan jag vaknade drömde jag att jag skulle ha "kakfika" och att folk störde sig på min musik och mina sladdar i vardagsrummet och började möblera om en massa och Sara målade om mitt badrum med grön färg! Jag var så jävla irriterad i drömmen och jag vår så jävla irriterad när jag vakna att jag gick upp direkt haha. Igår var jag och Robin på moderna museet. En utställning om surrealism. Sjukt udda konst, men jag gilla det, i alla fall så länge jag förstod tanken bakom de. Robin var inte lika förtjust. Imorgon ny kurs och ny klass, trevligt och otrevligt. Förundras över hur lättad jag kan bli över folk som har barn med tre pappor, som skiljer sig efter sex månader som gifta, som får barn när de är fyrtiofem, som helt plötslig ändrar inriktning/jobb totalt när de är äldre och de som bara helt enkelt förvånar mig med hur de mår. Samtdigt som jag kan blir lättad av dessa människor skrämer det skiten ur mig eftersom jag inte vill ha det så. Men på något sätt är det ett skönt bevis på att allt inte behöver vara som det verkar och att folk/relationer inte alltid är så jävla perfekta som man kanske kan tro. Men framförallt att det känns så sjukt mänskligt och som ett bevis på att det inte inte går att planera sitt liv. Vem vet vad man känner/tycker/vill med sitt liv nästa år, om fem år, om femton år eller om trettio år? Nu börjar min huvudvärk ta över här. Dags att sova på obekväma kuddar. Natti

There was a time

 
 
 
 

D B

Dagens dåliga: Gå upp ur en varm säng klockan sex på morgonen när det ligger en extremt gosig person kvar i den, det var sjukligt kallt imorse när jag gick till bussen, jag kommer ingenstans på min reflektion som är den sista skoluppgiften att göra, glömde att köpa tvål.
 
Dagens bra: Lugn dag på jobb, vi hade utbildning i en timme och slapp därför jobba lite, en jobbdag som gick hyfsat snabbt, en eftermiddag som gick sjukt snabbt, mamma råkade köra förbi mig vid busshållplatsen när jag skulle hem, följde med henne och handla och fick köpt saker jag behövde, köpte en blomma, blev körd hem, upptäckte att det var både bäddat och lite städat, åt en massa av gårdagens godisrester, snart kommer Emelie.
 
Mycket tyngre bra-sida :)!
 

Only miss the sun when it starts to snow

En måndag som liksom förra veckans måndag har varit en lång dag. Konstig och sorgsen morgon. Samma ställe men inte samma känsla. Hoppade, studsade och svettades på ett rörigt pass på friskis. Käkade god middag hos mormor&morfar. Fick med mig en massa mat hem från mormor vilket krävde att jag rensade frysen för att få plats. Mysig snabbfika med Robin. Är impad över Robin och hans plugg. Grymt. Är det någon som förtjänar att bli pilot så är det han. Börjar bli nervös inför vår redovisning imorgon, vår grupp har inte förberett ett skit. Håller tummarna för att de andra grupperna inte heller har seriösa redovisningar. På måndag börjar jag ny kurs. På måndag kommer jag att få en ny klass. Only know you've been high when you're feeling low

 

Målargrejer

 
Fick målargrejer av Robin i julklapp. För några nätter sen fick jag för mig att man ju faktiskt kunde ta och bli konstnär. Det hade varit så sjukt jävla najs!! Idag skulle jag sätta igång med mina konstnärstalanger. Enklare sagt än gjort, det blev inte alls lika bra som jag tänkte mig haha, ser ut som att ett barn har målat och testat färger typ.
 
Tre och en halvtimme passerade dock obemärkt förbi och jag befann mig lite halvt i trans i målandet och musiken. Sjukt skönt och efteråt kom jag på att jag inte tänkt på typ något alls under dessa timmar, lovely! Ja det får allt bli mer målande, kanske ska lägga konstnärstankarna på hyllan ett tag dock haha. Frågan är bara vad man ska göra med allt man målar som inte blir bra. Slänger man det eller ställer man det på vinden haha? 
 

Att minnas

 
 
 
 
 
 

En stycke tjugoåring i Thailand

Idag fyller världens bästa människa tjugo år och i Sverige befinner hon sig då inte den lilla grisen ♥ istället befinner hon sig där man kan gå barfota dygnet runt, där man blir brun och får sand mellan tårna, där man kan pussas i värmen under en massa stjärnfall och där solen lyser på en. Låter som hon befinner sig på helt rätt ställe måste jag säga. 
 
GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS
GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS.
 
 
Jag älskar dig och längtar tills du för resten av livet sitter fastetsad på min hud!
Saknar dig gör jag också för den delen. Lev livet och se till att njuta där borta ♥

Sommarendördetärdärförjagärledsenikväll

 

Minst två dagar i en

Vakna i Sandras säng, åkte hem för att lämna och hämta saker, hamnade liggandes i soffan ett tag då jag blev extremt jävla trött när jag gick upp för mina fyra våningar (sjuk skumt hur man ena dagen kan hålla på att dö när man kommit upp och andra dagen studsar upp...studsar upp gör jag aldrig men gå upp utan att vara i närheten av att dö i alla fall), cyklade hem till Linn och pluggade några timmar, gick och köpte falafel, vi pluggade vidare i några timmar, cyklade till skolan och lämnade in ett arbete som jag fått för mig att göra för hand och inte digitalt som alla andra smarta jäklar, cyklade och köpte mat (glömde såklart att köpa en blyertspenna till tentan imorgon), kom hem och käka lite snabbt, åkte iväg och tränade, pratade ett tag med pappa, duschade länge, letade genom lägenheten efter några fungerande blyertspennor och hittade som tur var några som funkar att använda, käkade middag, kollade på tv, pratade med mamma ett tag, försökte få mig själv att läsa genom en av böckerna en sista gång, misslyckades totalt och bestämde mig för att jag går och lägger mig istället.
 
Sjuuukt lång dag - långa dagar är bara till att tacka och ta emot så länge det inte är dåliga dagar och tråkiga arbetsdagar! 
 
Förutom fem timmar med att skriva tenta imorgon så är det en trevlig vecka. Mest ser jag fram emot trerätters middag med min fruga och en eventuell utgång om vi råkar känna för det. År och dar sen haha.

One look from you

 

.

Jag har inte skrivit många tentor i mitt liv men av de jag har haft har den som jag har på tisdag varit den som jag har varit minst oengagerad och minst stressad över. Ganska skönt! Mindre skönt om det är en omtenta som väntar. Plus är att man får ha med sig böckerna på tentan så jag tänker att jag borde kunna ha en liten chans att klara den iaf. Dock är chansen inte stor, men blir de omtenta så känns de bättre nu än innan eftersom den tydligen är i februari och inte innan sommaren som jag trodde. 
 
Är galet avis på Sandra och Henrik som befinner sig i Thailand typ fyra veckor. Hade jag fått bestämma en massa så hade jag stannat tiden och satt mig på ett flyg dit till dem och packat ner Robin i min väska. Fy fan vad underbart och kul det hade varit. Men nu är ju inte läget riktigt så..
 
Plugga ja, jag borde, men vad gör jag? Ja inte pluggar inte. 
Nu är julen nerplockat och uppställd på vinden. Galet jävla skönt. 
 
Näe om man skulle...göra sig irodning och ta sig till modern och äta middag!

.

Igår var en såndär jävligt halvdann dag. Det ringde som fan på jobb och jag som förra veckan när det var lungt och vi satt och snacka en massa och spelade quizkampen tyckte att det var ett ganska najs jobb ändå ändrade min uppfattning till raka motsatsen. Förutom det har jag haft lite såndär ångest över tvåtusentretton. Ett helt tomt år som det inte finns några som helst planer för. Det i sig har jag ingen ångest över, men "pressen" att göra något av det och att det är året som jag fyller tjugofem. Tjugofem!!! Fem år till trettio och femton år till fyrtio, helt jävla stört. Jag vill återgå till att vara nitton år. Mest för att allt i livet förväntas vara så jävla seriöst när man blir äldre, det måste hela tiden finnas någon jävla plan med vad man gör känns det som. Så länge jag inte vet vad planen är vill jag inte ha någon jävla plan utan bara vara. Det får jag med ångest över, att jag bara vill vara när jag "borde" ha en plan. Blö blö. Har gått upp för mig att jag borde hitta ett sommarjobb som är kopplat till min utbildning eftersom detta är sista sommaren innan jag är klar sen. Visst ja, det kan ju låta logiskt. Men jag orkar fan inte ta tag i det och får man ett nytt jobb innebär det säkert att man måste jobba hela sommaren. Denna sommaren har jag inte lust att jobba en massa så det går inte alls ihop. Igår när jag inte orkade tänka en massa på livet fram och tillbaka tog jag min påse ostbollar och kollade på en svensk film. Idag startar mitt lite mer träningsinnehållande liv, inget nyårslöfte men de har bara inte blivit av förens nu. Ja idag ska bli en bra dag! Ska försöka att plugga effektivt, gå ut och rensa hjärnan med en massa hög musik och sen ska vi spela badminton med Pära och Andreas, haha var år och dar sen så blir intressant att se hur det kommer gå. 

Promise