En lite ovanlig måndag sådär

Idag har jag vaknat upp med en ganska otrevlig känsla.
Lite såndär halvångest. Inget slag i magan alls, bara sån där liten gnagande känsla någonstans där inne som ändå känns så pass mycket att man känner det. Inte trevligt alls.
Sen att jag inte vet riktigt exakt vad det är gör det ännu lite drygare. Det skulle kunna vara att jag är en smula nervös. Men så känns det inte.
Förmodlingen är det en blandning av lite allt möjligt. Att inte veta hur det kommer bli att börja plugga, att sommaren nu i princip är slut, att Emelie inte kommer att finnas så nära som jag är van vid, att det kanske inte går att ha saker så okomplicerat som man vill, även om det inte finns någon som säger att man inte kan det.

Äe känns bara lite allmänt sorgligt denna måndag morgon. Det borde inte göra det haha, för inget av det är saker som jag egentligen har någon ångest för. Måste vara något som jag inte kommit på än kanske..
Eller ja, Emelies flytt är ju inget som jag ser fram emot, det är väll isf det som känns mest av de där sakerna. Det kommer bli otroligt tomt. Men det kommer nog lösa sig, tror att det över lag kommer bli bra =) även om jag kommer sakna som FAN! Bu haha! Är mest glad för att jag inte mår som ett vrak som sist, då hade det blivit kaos! Äe vi ska komma på en överlevnadsstrategi. Kärleksbrev med parfymstänk på eller något annat charmigt. Dessutom är det ju kul att kunna åka och hälsa på nytt ställe faktiskt. Och med Pära i Stockholm finns det chans för lite turer här och var i höst och vinter =)

Det har varit en jävligt lång helg faktiskt. Lite udda.
Gårdsförfest och sjukt bra konsert med The ark i fredags. Vilken jävla härlig och varm natt det var!!
Lördag låg jag ganska rak lång i min säng och kollade på tv.
Hade jag min period innan då jag inte blev speciellt bakis så har jag min period nu när jag blir bakis. Jag skulle inte dricka på kvällen var min plan. Men så blev inte fallet. Krängde kräftor, ost, bröd, skinka, glass och en massa annat hemma hos Jona och Cissi. Vid tolv tiden blev helt plötsligt Lisseberg bestämt, så då åkte jag hem och sov. Så på Lisseberg spenderades hela dagen igår. Trevlans trevlans =) Vi alla var inställda på en massa regn och hade våra regnjackor i högsta hugg. Men inget regn över huvudtaget och knappt några köer. Underbart!
Varför tycker man att de karusellerna som är äckligast är de som är roligast? Aja, nu är mitt karusellbegär stillat ett tag iaf.



29 augusti idag. Den 1 september börjar det lite sundare livet haha. Dags för lite träning och slut, iaf lite slut med allt jävla kräng. Fy.

Näe om man skulle börja ta tag i livet lite denna måndag. Har ju ett upprop som väntar! Hur låter det egentligen?
Tjing!

23 Augusti - kan det ha varit sommarens sista dopp?


Bara för att föreviga sommarens kanske sista dopp !


Har du sett herr Kantarell?

Sjukt underbar dag i söndags. Det började jävligt grinigt haha. Men sen fick jag en ballong av Emelie i bilen och blev glad =) Vi plocka svamp och sen hamnade vi på ett riktigt underbart ställe vid en sjö.
Det kan nog vara något av det bästa som finns. Att bara köra utan mål och hitta underbara ställen som man inte visste fanns. Tänk så många sånna ställen som finns, det gör mig glad. Dagens stora miss var att glömma kamera haha. Inte okey alls! På kvällen följde att äta vår kära svamp och lyssna på Maggio på festivalen.
Underbar söndag helt enkelt !

Han kom dit i förrgår kväll
med sin hatt på nacken.
Den är gul och den är grann,
passar just en sådan man,
passar åt herr Kantarell

Jag känner en doft av sommarens sista dagar



   


13 Augusti

13 Augusti var en trevlans dag =)
Mysig frukost hemma hos farmor, vara lite hurtig i bokskogen, förfest med Emelie och Frans och sen utgång med trevlans folk. Jag vet inte om jag ska skylla på att jag har blivit ännu lite äldre sen sist jag drack eller om det var någon lurt med vinet. Men fy äckelbubblan vad jag har mått kasst idag. Blö och usch! Var längesen det var på den nivån haha. Kan inte påstå att jag saknat det.
Verkar vara en trevlig vecka som kommer =).
Som det ser ut nu så har jag ju dessutom bara två veckor kvar att jobba, har knappt ens söndags ångest idag. Gytt gytt. Nu ska jag ta en sanering av mig själv och mitt rum sen blir det film!
Tjingeling!

But I saw you bathing naked in the moonlight


But where does it end do we start a new begining, where does it end

Den är bra den är braa =)

Det är lite kul att detta året är typ så som jag i slutet av 2010 ville lite att det skulle vara.
Jag insåg det idag, det var en ganska rolig insikt mitt i allt.
Igår var det virrvarrv, små ångest en liten stund och lite för mycket val och funderingar på en och samma gång. Inte bra. Ibland är det svårt att uppskatta att man faktiskt har "turen" att göra egna val.
Tycker fortfarande att alla borde vara med alla, att det inte fanns vi ni och dem, att man skulle kunna plugga lite hit, jobba lite dit, resa lite hit och skita lite i allt här och där. Jag känner mig varken eller på något plan haha.

Var iaf en jättetrevlig kväll igår med Mackan. Det skulle vara en kvällsfika, men det blev ett glas vin på Lilla. Kändes ganska vuxet på någon konstig vänster haha.
Idag har det inte känts liiika rörigt där uppe faktiskt. Skönt =)!

Plingplong!

Glad och mysigt tacksam!

Det var den semestern det.
Och vilken semester sen =)
Helt ärligt så finns det nog inget som jag skulle vilja ändra på dessa två veckorna alls.
.
Igår hade jag dessutom glädjerus nästan hela dagen, inte bara för semestern utan för allt underbart som har varit i sommar. Platser som jag varit på och folk som gjort att dessa ställena blivit så sjukt bra. Är så himla tacksam för detta att jag inte ens riktigt kan förklara. Tacksam mot mig själv med för den delen!
.
Åh =)
.
Vi hade det helt fantastiskt på Dyrön. Dagar med sol, bad, värme, picknickar och små vandringar.
Kvällar med god mat, dricka, bus, kräftskiva och lekar.
Nätter med de bästa nattdoppen bland glittrande mareld, ligga på rygg tillsammans på klipporna och titta på stjärnfall, dricka champagne mitt i allt och åka fulla på en flakmoppe.
Jag är så fruktansvärt kär i dessa dagar. Och liksom när vi kom hem från Peace&Love och helgen hos Johan så kändes det så himla tomt att komma hem och inte ha alla dessa underbara människorna runt sig.
Tack!
.
.
En sak som ska bli kul med hösten: Att det kommer trevligt folk till Malmö!
Frida börjar plugga i Lund, Mattias börjar plugga i Malmö och Mackan kommer hem till Malmö igen!
Jag tror allt att det kan bli en kul och bra höst. När jag väl vet vad som sker för min egen del haha. Hoppas iaf på en trevlig lägenhet med!
Men ja, det är ju trotts allt lite sommar kvar!
Kommer vara extremt jävla trött imorgon på jobb har jag en känsla av. Sömnen denna sista veckan är inget som dirket har varit prio ett.
.
Det var föresten en trevlans helg med =)
.
.
Dagen idag är ganska förvrängd haha. Vakna klockan ett, inte gå upp förän halv fyra och käka frukost halv fem.
Nu: Städa bort allt som ligger och täcker mitt golv så det knappt syns, sen ska jag inte anstränga mig något mer idag!
.
Tjingeling!

1 Augusti

Happ Happ, så gick det och blev första augusti då. Skumt.
.
Sista helgen i juli blev iaf väldigt väldigt trevlig =)
Hade värsta krängar kvällen med Emelie och Franko i fredags (hej hej träning i höst haha).
Lördag, frukost med fröken Hållö och sen liten utflykt med Sandra. Även om vi var på samma ställe när vi var på tur med mamma och mormor i torsdags var vi bara helt enkelt tvugna att ta det en gång till en dag då det inte regnade. Samma sak måste göras med Hallongården! Det regnade dock lite i lördags med men inte så att det störde, myys!
På kvällen blev det utgång med Robin och co. Jag var sjukt opepp och tänkte att någon cider på möllan skulle räcka och att jag sen ev skulle bege mig hem igen. Men icke haha det blev sjukt trevligt och kul ju längre kvällen gick. Möllan övergick till 90-tals kväll på Deep. Lyckat lyckat!
Söndag, baaaakis och seg. En riktig söndag! Sova, sova, sova, äta, sova, Robin fick värsta krängar rycket, hej gifflar och popcorn och chokladmjölk (hej igen träning i höst),film, sova.
.
Med första augusti följer kommer även sista semesterveckan. Kommer bli en bra sådan. Ser fram emot skärgård, hav, mys, nytt ställe, trevligt folk, bad, kräftor, snapps och nya fina minnen att plocka fram i vinter.
.
Näe om man skulle göra något så tråkigt som att packa lite.
Tjingeling!