Byxor & avis

Veeet ni vaad?
Idag hittade jag mig inte ETT par nya byxor, nänänää, jag hittade mig TVÅ par nya byxor.
Här har man gått i flera evigheter och letat byxor men inte hittat några, sen går man och hittar två byxor. Men jag klagar inte, klagar absolut inte heller över att de var billiga OCH bekväma. De ni! Jag kallar det inte skicklighet utan endast tur!

Sen kommer vi till det andra ordet i rubriken : Avis!
Ja jag är avis på Therese.
Vi var ju och kolla på tatueringar idag och Therese den lilla grisen hittade sin favorit och blev kär. Jag hittade inte min och nu börjar jag vela vart den ska sitta fast att jag viste vart jag ville ha den innan, inte bra det där!
Inte nog med att hon hittade sin favorit, hon har bokat tid nästa vecka med. Fuskit värre. Men det är kul ändå för jag ska vara handhållare och fortsätta min egen jakt.

Imorgon fredag blir det jubb, chill, teater och lilla torg.

Tjingeling!

Visst känns det fint att va vid liv en dag till?
Visst känns det fint nu, Hurricane?

Onsdag


Efter att ha blivit kallad tönt och för att jag för tillfället inte har något bättre för mig får jag väll skriva ihop något här för att inte bli ännu töntigare!

Titta ut kära vänner..vad ser ni? Jag vet inte vad ni ser men jag ser att det är ganska mörkt, ruggit och att det regnar. Vad är detta? Jo typ som höst! Och för tillfället kan jag säga att det är förbaskat mysigt och att jag imorse hoppades att det skulle vara dåligt väder när jag slutade så att jag slapp gå i stan och leta efter jeans som jag är i stoort behov av. Mina favoritjeans som jag typ alltid använder sprack på knäet för några veckor sedan, just det gör väll kanske inget eftersom jag tycker att det är snyggt. Det som gör något är att jag (och andra) tänker på mycket mer att jag typ bara har ett par. Innan var det bara ett par jeans som inte utmärkte sig på något sätt, nu är det ett par jeans med hål på knäet och jag tänker på att det är samma byxor jag tar på mig typ samma dag eftersom jag varje morgon när jag ska ta på mig dom fastnar med foten i hålet. Jag behöver ett par jeans till som jag gillar, inte som de jag har nu som är ooobekväma.
Jag är på jakt men de e svårt!

Ska väll tillägga att det antagligen bara är tillfälligt som jag tycker detdär med höstfeelingen är mysigt. Om ett tag kommer jag väll svära och gnälla över det och mamma&pappa kommer återigen när de blir trötta på mitt tjat lägga in kommentaren om varför jag inte tar mitt pick och pack och flyr Sverige på vintern om jag nu ska klaga så himla mycket på det. Och ja kära mor och far, det kan jag detta året säga att jag ska. Jag ska ta mitt pick och pack och fly till varmare vindar än vad de blåsiga och regniga jävla Sverige vindarna har att erbjuda, iaf för några månader.
Så är det, blandade känslor är det med!

En sak som är konstig, varför tycker jag att denna dagen är sjukt skön fast att jag inte gör ett skit ?
För någon dag sedan höll jag på att bli både jättedepp, knäpp och allmänt störd just för att jag inte hade något alls att göra..! Konstigt detdära. Konstigt också så olika man kan känna och tycka från dag till dag om både det ena och det andra. Skulle vara kul att veta vilka "faktorer" (haha) som påverkar en från dag till dag..något måste det ju vara som påverkar en, iaf lite..eller vad vet jag?

Typiska saker är att när jag jobbar vill jag hela tiden bara vara ledig.
När jag är ledig och har tråkigt tänker jag att jag lika bra kunde ha jobbat.
När det är tidiga mornar  vill jag bara sova.
När jag har sovmorgon är det nästan aldrig så skönt som jag tänker att det ska vara, jag sover för det mesta inte ens speciellt länge.

Så nu har jag varit duktig och skrivit några rader här, nu ska jag dricka te, äta skorpor och se film. Höst!

Det har och är faktiskt en ganska trevlig vecka, imorrn är det tatueringsjakt med Tessiless, trevlans värre!

Tjingeling

Jolene




Bad morgon - bad day?

Åh, illa illa. Denna morgonen känns för jävlig!  jag vill ligga kvar under täcket heela dagen idag och gråta några skvättar, men icke går det för nu ska jag käka frukost och börja stressa så jag hinner med bussen till jobb!
Blö & skit !
Ska ju bli intressant att se hur dagen blir..

Tjong!

Göteborg

Öee, de e nästan alltid så tråkigt, små tomt och små sorgligt att komma hem från något man planerat och sett fram emot ett tag. Inte för att detta var någon värsta resa, men ääändå. Aoja, jag har iaf haft tre treevlans, braa, rooliga & skraattiga dagar i Göteborg och jag har fått mina massa åk i karuseller =)!
Vi hade världens bästa Lissebergväder antar jag eftersom det var jättekorta köer nästan hela tiden båda dagarna. Det roliga var att vi var beredda på att ha värsta pisse och regn väder, men icke, regnet kom inte förrens klockan tolv när dem stängde igårkväll och vi vandrade hem med paraply och genomblöta skor.
Jag åkte föresten den äckligaste karusellen jag någonsin åkt, första gånegn var den iaf rena plågan, blundade hårt från att jag satte mig till att jag gick av och Anton trodde att jag satt och grät haha. 

    


  

Allt för få bilder togs och av dem som väl togs blev allt för få något att ha haha!

Näe, nu ska jag allt ta mig en tur in i ducshen och sen gosa ner mig i sängen, kommer sakna det mega sköna täcket på hotellet och imorgon kommer jag sakna frukost buffén!

Tjingeling!



Du får hoppas som om himlen fanns, och tro och be att det ska gå för du får ingen tröst av din inre röst

.


Tisdag

Känns som att dagarna på jobb bara blir segare, tröttare och tråkigare. Jätte bra att jag då har fixat så att jag ska vara där längre haha. Meen, pengar e pengar och de kommer att behövas. Kommer nog som tur är att ha ganska många dagar med de skönare tiderna, hoppas jag iaf!

Det finns så sjukt mycket tid över till att tänka på jobb, det ända jag gör är att köra omkring, snacka med en datakärring i headset, och lyfta en massa. Alltså inget komplicerat som gör att man måste koncentrera sig på något. Därför far tankarna titt som tätt iväg, ibland skulle jag helt ärligt vilja lägga huvudet under trucken och köra över det några gånger. Andra gånger är det som att man går in i någon slags trans, helt plötsligt "vaknar man till", en massa tid har gått och man undrar hur alla varorna kom på burarna. Detta tillstånd är det absolut bästa att hamna i och då går tiden undan!

Idag har jag funderat en massa på hur det igentligen ska bli i höst, ska jag verkligen komma iväg någonstans? Hur/vad ska jag göra annars, jag som verkligen känner att jag måste iväg. En ganska ångestladdad jubbedag med andra ord. Och jag var ganska livrädd för hösten.
Meen läget ändrades när jag kom hem, just nu känns det super och jag hoppas att vi matchar varandra och att det verkligen blir något av detta. Det är fasiken vad mina "planer" har ändrats hela tiden haha, men jag hoppas på detta, det skulle vara det bästa och isåfall ser jag fram emot hösten!



Det känns föresten som att det redan är lite höst, konstigt värre.
Snart bär det av mot karusellåk =)

Tjingeling!

Bio

Igår var jag på något mycket trevlans och mys med Therese. Utomhusbio. Tur att det var bättre väder än idag haha =)!
Filmen som gick var Flyka drake, det var inte direkt en gladefilm, hemsk film meen brao! 
Det kändes lite som att man själv var med i en lite sådär gammeldags romantisk film, speciellt när man lyssnade på detdära "knastrande" ljudet som lät när filmen rullade. Ja de var trevlans att sitta där med två av det mesta eftersom att båda lyckats ta med samma saker typ, så vi hade två röd&bruna rutiga filtar, två popcorns påsar, dubbelt av frukt och fruktsallad och en herrans massa dricka som bestod av saft, juice och nån chokladgraj. Sen får vi inte glömma en massa naturgodis, kakor och tuggummi. Så kan det vara och rester blev det!

Jag kom dock inte hem förrens halv ett, skulle upp halv sex, där imellan var det ju tänkt att jag skulle sova så gott och fint, men icke haha. Kunde fasiken inte sova normalt, bara vaknade hela tiden. Så imorse var det en sjukt trött jag som körde till jobb och blev ännu jäkla tröttare när jag brummade omkring i kylan och ögonen sved och rann för att de bara ville blunda&sova. Så jag gick och satte mig inne på toaletten och sov i tjugo minuter, där efter kändes det iaf lite bättre haha.

Nu har jag&Sandra typ precis varit och käkat middad hos mormor och morfar, Smarrit värre.

Nu har jag lust att gå och lägga mig, men känns som att det är lite väl för tidigt.

Tjingeling!
 

Fredag men känns som söndag

Fy himla satan i gatan vad jag är mätt, har precis tryckt i mig pannkakor som jag själv otroligt nog har ställt mig och lagat.

Idag har jag haft en ledig dag, den enda lediga dagen denna veckan förutom på söndag. Jag har missat varje soldag denna veckan. Fast ja, jag har börjat halv tolv hela veckan så har hunnit med lite sol i trädgården på morgonen. Men en riktig stranddag hade jag inte haft sedan i söndags så jag fick tillslut med mig en "halv liite sjuk" och från början smått motståndsaktig Anton till stranden. Det var fanken vad solen stekte idag och det var riktigt varmt i vattnet, man frös inte ens speciellt mycket när man gick i från början, inget alls nästan.



Första augusti idag, skumt värre.
Denna sommaren har/är inte varit något speciellt, den har inte varit dålig, inte varit bra, kunde varit mycket sämre, kunde varit bättre. En sommar som om något år bara helt enkelt kommer att vara en i mängden. Detta årets jsommarjobbande har gått sjukligt snabbt!

Nästa vecka bär det iallafall av till göteborg i några dagar, skönt a tt iallafall komma bort någonstans i sommar hehe.
Dååå ska det bli av att åka karuseller, det är fan en viss speciell glädje känsla med att åka karuseller och den känslan ska då uppnås många gånger nästa vecka!

Näe, snart ser jag fram emot att gå och lägga mig i en säng med nyinköpta sängkläder och en nyinköpt FLÄKT!

Tjingeling!