Att minnas

 
 
Så var det fredag, och inte vilken fredag som helst. Idag kommer Sandra hem! Känns lite som julafton, undrar om det var därför jag vakna halv sju istället för halv nio när klockan skulle ringa..Är ju en himla trevlig helg som väntar. Idag städning, handling, prata ihjäl mig med Sandra och familjemys. Imorgon familjemys och sen kalasfirande här hemma och på söndag kalasfirande i Tygan. Helgen började dessutom fint igår med ett stycke pannkakskalas!

Måndag

Så var det den dagen, när Paris är över och påsken är över. Söndagsångesten som idag blev en måndagsångest har infunnit sig hyfsat väl. Så jävla onödigt egentligen och det tillsammans med annat, kanske egentligen mest de andra resulterade i lite gråtkalas. Bajs bajs. Men efter lite avskrivning verkade det som det ordnade upp sig hyfsat och jag planterade lite till på balkongen. Idag var enda dagen denna veckan som jag kunde skriva på mitt examensarbete, full rulle denna veckan. Pluggdagen resulterade dock inte i så mycket plugg som jag hoppats på, yey.... 
Nu: Försöka sova bort huvudvärk och försöka vakna pepp utan grå jävligt onödig och kass dimma i huvudet!

2014-04-20


Paris

Fy fan vilka fantastiska dagar vi fick i Paris, helt undertbart. 
Strålande väder. Picknickar. Stulen picknickfilt. Massa vin. Massa ostar. Gått en jädra massa. Museum. Häng i parker. Brända näsor. Sniglar. Sura fransmän. Trevliga fransmän. Eiffeltornet. Baguetter. Värmande kramar i kön. Massa skratt. Croissanter. Sevärdheter. Missförstånd med kindgnuggande. Mona Lisa. Musik. Konstnärer. Oststinkande kylskåp. Musslor. Gräsmattor som man inte fick beträda. Whiskyfrukost. Fina fönster. Ett lås och en bortkastad nyckel. Fina kyrkogårdar. Galna taxichafförer. Jim Morrisons grav. Ostron i parken. Skratt. Kärlek. Skratt.
Kärlek & Minnen
 

Onsdag

Tiden brukar gå galet snabbt, men jag tror att den snart kommer att springa på ännu snabbare snart. För nu börjar några sånna veckor då det känns som det ska hinnas en himla massa. Roliga saker. Förutom skriveri i helgen så bjuds det också på roligheter, sen är det Paris, sen är det påsk, sen är det kalas, sen är det kalas och sen är det kalas igen. Och mellan de sakerna så händer det också saker. Och därimellan kommer Saaaandraaaa hem också! Kan ju hoppas att det hinner skina några solstrålar på mig innan hon kommer hem....hej brunis! Kan inte fatta att det har gått tre månader när hon kommer hem. 
 
Tiden gick snabbt som fan som vanligt idag på praktiken. Är sån enorm skillnad från på förra jobbet de perioderma jag jobbade heltid, när jag kom dit började jag med att titta på klockan och räkna ner till första fikan, många dagar kröp de i mig av tråkhet, kollade 100 gånger på klockan och jag gick och satte mig ett antal gånger på toaletten bara för att. Här där jag är nu springer tiden för det mesta iväg och på förmiddagen brukar jag rycka till och inse att det snart är lunch och på eftermiddagen brukar jag rycka till och inse att det bara är två timmar kvar tills jag ska gå hem. I och för sig har jag bara praktik nu och är inte där varje dag, kanske känns skillnad när jag börjar jobba på riktigt sen och är där varje dag. Eller så kommer tiden springa iväg ännu mer då, för då lär jag ha ännuu mer att göra...
 
Bye

klassiker


weekend

Skriva satan på examensarbetet
Köpa en hylla
Få pappa till att sätta upp hyllan
Gå på loppis
Handla med mamma & mormor
Köpa massa blommor
Fixa på balkongen
Partaja
Förhoppningsvis slippa vara bakis

Onsdag


 
Var inte alls trevligt att gå upp imorse. Andra och förmodligen sista intervjun till examensarbetet är nu avklarad. Min tanke var att ta mig till bibblan efter intervjun och sitta där hela dagen och skriva eftersom att man får en aning mer gjort där. Men icke, jag hamnade hemma istället av någon anledning. Som tur är dammsög jag faktiskt i förrgår och här finns ingen disk så det kan jag iaf inte få för mig att göra istället för att plugga. Största faran är att jag hamnar i soffan eller sängen istället för att sitta vid köksbordet då kommer det gå illa. Lär väll visa sig senare idag hur jävla smart eller osmart det var att plugga hemma. Helt galet att jag snart har pluggat färdigt, känns som jag pluggat i flera evigheter samtigt som de känns som att det har gått fort. Blir intressant att se om man kommer plugga någon mer gång i sitt liv och i så fall till vad. Imorgon är de en liten mässa i vårens tecken på praktiken/jobb, kan ju hoppas på att man vaknar på sin någorlunda sociala sida imorgon haha. Näe om man skulle ta och skriva en herrans massa nu. Belöningen blir en kvällsdejt med Ems sen. 

Everyone