Det gungar fastän vi står stilla

Suttit och skrivit en projektplan från klockan tio imorse till klockan sex ikväll. Har noll förhoppningar på att den ska bli godkänd, men efter handledning nästa vecka och en del justeringar så hoppas jag jädrar i det att den blir godkänd. Frusit som fan hela dagen. Spolat händerna i varmvatten. Druckit en massa te och gått omkring med långkallingar under mjukisarna.Vid sex när jag skrivit klart började de krypa så smått i kroppen, iiiinget att göra. Ibland tycker jag att jag är världsbäst på att vara ensam, ibland tycker jag att jag är världssämst. Det gick från att vara kasst till att vara bra. Helt plötsligt hade jag fått på mig en massa kläder och gått ut, helt plötsligt gick jag hem med en godispåse, helt plötsligt höll Håkan och Maggio mig sällskap på för tok för hög lägenhetsvolym, helt plötsligt stod jag och diskade samtidigt som jag gjorde pannkakor, helt plötsligt låg jag i badkaret med ansiktsmask, helt plötsligt tittade jag på film och suckade över en snygg kille i en och en halv timme och helt plötsligt blev klockan elva och jag vet inte riktigt var alla timmar tog vägen. Men det var ganska trevligt ändå må jag säga. Igår vinkade vi hejdå till Sandra. Jag hade laddat upp lite halvt mentalt att jag inte skulle gråta. Men när tårar föll lite här och var var det inte det lättaste och det sket sig totalt med att inte gråta haha. Var nästan lite skönt när de väl var iväg och hejdået var gjort, kan ju alltid hoppas på att tiden går snabbt och att vi snart kramas hej istället. Nu är jag ännu lite mer avis, jag vill också leva loppan där borta i värmen och se en massa nya platser. Men jag får väll nöja mig med att förhoppningsvis få se en massa bilder. Kärlek.

Play

Det kändes innan lite som att livet stod på pause. Just för tllfället känns det som att någon har tryckt på play igen. Praktiken har satt fart och även om jag hatar de tidiga mornarna och även om jag känner lite mer söndagsångest än vad jag gjort de senaste månaderna så tycker jag att det är gött att komma igång med något, att ha något som är fast några dagar i veckan och att känna att man lär sig något. Sen att tiden de dagarna som gått hittills på praktiken har gått jävligt snabbt och att folket där är himla trevliga är ju ett himla pluss dessutom. 
 
Tiden tickar på ja.. på gott och ont. På gott för att saker gör mindre ont för det mesta. På ont för att det bara är konstigt på något sätt. Nu har det gått månader, och den insikten känns jävligt märklig och sorglig. Det känns väldigt längesen. Samtidigt som vissa saker känns som att det var igår. Men oavsett så känns det verkligen som att de väntar något bra, vad vet jag inte och när vet jag inte. Och den där lilla frihetskänslan och känslan av att verkligen vad som är möjligt känns ganska spännande vissa stunder på någon vänster. 
 
Det har varit trevliga dagar den senaste tiden. Tagit igen en massa prat med Mackan en kväll, ätit middag hos Emelie&Johan, Varit på en trevlig fest, haft lite kvällsfika med Emelie&Lii och varit i Tygan och umgåtts så mycket som möjligt med Sandra. Galet att hon åker i övermorgon, kommer bli tooomt. Men sen är de vår och då är hon hemma igen. Längtar redan haha ♥ 
 

En stycke torsdag

En liten fika med Emelie imorse. Åka buss med ett dagis. Äta middag hos mormor. Lyssna på massa mysigt prat om hur det var förr. Fika. Shoppa en massa från ingenstans med Sandra. Bara hänga, vara och lyssna på musik. Inse att jag om en vecka kommer ha en stycke systers kläder att använda exakt hur mycket jag vill i tre månader. Se fram emot att äta scones till frukost imorgon.

 

 ♥

Kalas

 
Igår hade vi lite kalas ja. Trevligt värre, god mat och drinkar följt av dans på Kb :)
Idag är jag inte bakis alls, förstår inte, men det är bara till att tacka och ta emot. Dock kände jag imorse att jag bara skulle vilja sova förbi en massa dagar och bara slippa tänka och känna. Dels har jag söndagsångest, dels är jag nervös inför praktiken som startar imorgon, dels får jag panik på att jag inte får till ett förslag som bli godkänt till examensarbetet. Mååste lyckas fixa ihop något som jag kan skicka in imorgon för att ha en liten chans att få skriva när jag vill. Sen skulle jag bara vilja radera vissa saker, men de funkar väll inte riktigt så..
Det enda jag ser fram emot idag är att äta min pizza som ligger i frysen. 
 

Inget vettigt alls

Idag skulle jag gjort en massa skolsaker, speciellt inför mitt jävla examensarbete. Men icke. Är så jävla trött på skiten innan jag ens har börjat med den. Två veckor kvar idag tills Sandra åker, kommer bli så ofantligt tomt i tre månader, samtidigt som jag tycker de är ofantligt kul att hon faktiskt kommer iväg och gör det. Åt världens tråkigaste middag idag, tonfisk&majs. Min kyl och frys är världens tråkigaste. Noll motivation till att ordna mat. Dags att ta tag i en sån där "matkasse" snart. Hade pissmotvind idag när jag cyklade, i snöblask dessutom. Känns bra att prata och få saker lite mer eller mindre bekräftade. Idag kom mitt nya simkort så nu är jag med telefon igen. Nu har jag dock vant mig lite vid att inte ha den så jag lämna till och med den hemma när jag gick ut innan, undra hur länge det ska hålla i sig haha. Min senaste säkerhetskopiering var i mars förra året, så helt plötsligt kastades man ett år tillbaka i tiden. Försöker luska ut lite saker i mitt liv, sjukt när man går tillbaka en massa år i bloggen och inser att man tänker/känner i princip samma sak fortfarande med vissa saker. Ändring på det! Konstigt också att något man tidigare mått så dåligt över inte alls känns längre, hur man lixom förändras fast att man inte förändras. Klurit. Tränande idag, det är en sån sak som egentligen känns bättre ju argare eller ledsnare man är. När det på något sätt får lov att göra ont i en, när man pressar sig själv så mycket för att det är en ondhet i kroppen som får lov att kännas och som inte är dålig. På lördag ska vi ha lite kalas för Knodisen och dricka massa drinkar. Känner mig just nu sjukt upplagd för att bli full. Nu förflyttning till sängen. 
 

Onsdag

Värsta långa dagarna. Det ska bli förbaskat skönt att sova idag. Igår hade vi redovisningar i ena kursen från 13-17, efter det direkt till Lund för att träffa gruppen i den andra kursen för att sätta ihop en annan redovisning, 22.00 damp jag in i lägenheten, dusch, öva på redovisningen, sova, upp klockan sex idag, redovisningar från 8-12, sitta någon timme och skriva klart ett arbete, hem en sväng och få ut lite känslor och lämna dator, möta Johanna på Emporia, fika, lägga en massa pengar på en ny telefon för att min andra blev stulen i helgen, cykla och möta Emelie, cykla till Möllan, möta upp Pära, Käka middag på Karib Kreol, cykla hem till mig och dricka te och nu snart nannedags. En herrans massa, vilket just för tillfället kommit ganska lämpligt, man tänker en aning mindre då.
 
Mobilen blev ju stulen i helgen och sen dess har jag haft nada telefon. Extremt jävla drygt i vissa situationer, men  ganska gött ändå i andra situationer. På något sätt är det ganska skönt att inte vara nåbar hela tiden, samtidigt som jag inte riktigt gillar tanken på att jag inte kan ringa till någon om det händer något. En annan sak som är skönt är att man inte blir så jävla medveten om vad folk sysslar med hela tiden. Jag har inte kunnat kolla instagram och jag har knappt läst några bloggar. Kring nyår blev jag så jävla less på bloggar och frågade mig själv vad i helsike man vinner på att sitta och läsa om andras liv, speciellt om man inte ens känner dem, kom inte fram till något bra förutom att det är ett ganska effektivt tidsfördriv. 
 
Annars?
- Saker är fan inte enkla alltså
- Vissa tankar eller bilder i huvudet får det att slå till i magen och mitt hjärta halvt att frysa till is 
- På måndag startar praktiken, ganska nervöst
- Den sämsta och tråkigaste jävla kursen är nu äntligen slut
- Har dryga uppgifter att kompletera
- Tvivlar på att jag kommer hinna få en projektplan godkänd och därmed kommer jag kanske inte få skriva mitt examensarbete när jag egentligen tänkt vilket suger.
- Fin och mysig kväll ikväll med två fina filurer
 
Natti

Regn och blåst


Andra sidan

 
Så var vi på andra sidan, 2013 är slut och 2014 har börjat. Kan inte riktigt förstå att det har varit jul och nyår nu. Kan inte förstå var tiden sen i sommras tog vägen. Känns som att det nästan var nyss jag slutade sommarjobba och vi hade kräftskiva, känns som det var nyss vi sprang med bara ben, dansade i vardagsrummet, sög på kräftor och folk spydde av alla snappsar. Galet. Samtidigt som de känns som det varit mörkt i evigheter. Den där tiden kommer man nog aldrig att förstå, inte för jag vet vad man skulle tjäna på att faktiskt förstå den. En del av mig ser fram emot våren medan en annan tycker att det är utmärkt med mörkret, mest för att det känns mer okey att inte göra en massa saker då. 
 
Allt juligt känns för jävla tråkit nu. Vill mest bara ha ut det ur lägenheten. Granen ser väldigt ledsen ut. 
 
Adjöken