Hej hopp pa Ko lipe!

Efter tva trevliga dagar pa Ko Lanta tog vi en dyr speedboat till Ko lipe.
Vi kom fram i eftermiddags sa det vi har hunnit med har an salange ar att hitta boende, kolla runt lite, ta oss ett svalkande dopp i det bla och kaka middag.

Har verkar verkligen supertrevligt och mysigt sa vi ser framemot en heldag pa beachen imorrn. Sa nu ska vi stanna har ett par dagar, far vall se om vi hinner med nagot mer stalle eller om vi kor pa Ko lipe for hela slanten. Mys!











Vart boende for tillfallet.
Nagon toalettdorr har vi inte.Vi har istallet lyxen att det ar en liten horna med ett duschdrapperi for haha.

Det ar lite storigt. Har sitter vi vid det dyraste internet hittills och vem av ens nara och kara ar inne pa skype eller msn? Svar: Ingen! Dalig tajming det dar tycker jag allt hehe.

Tjiiingeling pa er!

Sool och baad

(Har kommer ett inlagg som inte gick att publicera i forrgar)

Utflykten skots fram till idag eftersom att Emelie tvunget ska vara sjuker hehe. Illa illa, men jag tycker allt att hon ar tapper! Nu haller vi tummarna for att hon snart blir frisker :)!

Det bjuds iaf pa lite bilder fran dagen!













Ja, det ar vad dagen har gatt ut pa mellan elva i formiddags och sju nu ikvall .
Annars kvall har vi hunnit med att kopa batbiljett tills imorrn (till Ko lanta och sen vidare till Ko lipe), kaka middag, shoppa lite och sen upptackte jag att jag tappat min batbiljett, vi gick tillbaka till affaren vi varit i och gick tillbaka till restaurangen men utan resultat. Jag vet inte vad vi tankt, men vi gick iaf tillbaka mot dar vi bor och hej hopp sa cyklar en killen fran restaurangen ikapp oss och racker glatt over batbiljetten som han hittat. Da blev vi allt gladaaa :)

Nu ska vi snart nanna for bada tva ar sjukt trotta efter en heldag pa haavet!

Det ar foresten sjukt mycket som jag missade har pa Phi phi sist jag var har med Janetta, nastan pinsamt haha. Men nu har jag iaf tagit igen det!

Tjingeling!

-------------------------------------------------------------------------

Igar kom vi fram till Ko lanta och imorgon aker vi vidare til Ko lipe.
Har ar mys och igar hade vi vart forsta partajande sa idag har vi varit lite sega.
Emelie har precis kakat krabba och ar glaader :P

Tjingeling!

In Thailandooo

Aa. da sitter jag har i varmen igen!
Kanns som att vi har varit har mycket langre an vad vi har varit, men pa ett bra satt.

Vi kom till Ao nang i forrgar, fixade ett rum, at, gick och la oss, forsov oss ganska kraftigt och blev vakta av busschaforen och hon som agde stallet vi bodde. De fick sig nog ett ganska gott skratt eftersom vi helt yrvakna med oronpropparna fran flyget staende ut ur orenen, sovmask uppskjuten i pannan och invirade i lakan. Pa typ mindre an fem minuter fick vi ihop alla vara saker och kom ut till bussen dar en massa andra vantade pa oss haha. Sen skrattade vi typ at det resten av resan.

Vi kom iaf fram till Phi Phi igar. Vadret var ok nar vi kom fram sa vi kakade lite och gick sen ner till stranden.Dock blev vadret samre och vi sag en tornado liknade sak, efter det regnade det hela kvallen. Vi slocknade dock skont i vara sangar.


 

Idag har vi haft en kanon dag! Jatte fint vader, sa det har blitt sol och bad.



Sen borjade var vandring upp till Wiew point, varmt var det och vi svettades som aldrig forr. Vi fick dock var beloning nar vi kom upp och fick se utsikten,kakat en glass, fyllt pa med vatten, ligga i hangmatta och sag en sjukt sot thailandsk liten pojke. Vi stannande dar nagon timme sen for att fa se pa solnedgangen. Den var dock inte sa fin som vi trodde for det kom en massa moln ivagen, men vi far en ny chans imorrn nar vi ska pa snorkelutflykt bland alla oarna har omkring och avslutningen ar tydligen att kolla pa solnedgangen.

Annars rullar allt pa fin fint har. Vi har traffat en hel del udda personer som vi skrattat ganska gott och lange till efterat. Stefan som vi traffade pa Arlanda express som svor sa jakla mycket, pratade om sin katt, skulle till Venedig pa en resa som var vunnen, pratade som att han hade kant oss hur lange som helst och det gick inte att fa tyst pa han. Dessutom hjalpte han mig pa med ryggsacken eftersom att han tyckte jag var sa "kort och lag". Inte "Liten och kort" som man brukar saga utan lag. 
Nar vi sen satt pa flyget och hade kommit till ro, presenterade sig artigt mannen brevid mig med ett "Hej jag heter Ingemar"
Och precis nar vi var och at blev vi bada matade med potatismos av en man som satt brevid oss med sin fruga. Udda haha!











Nae nu ska vi ga. Ha det fint :)
Tjingeling!

Snö!

Jag, eller ja vi är sjukt sega. Typ bakis sega utan att ha festat, ganska segt faktiskt!
Vi gick och la oss ganska sent, martin kom hem och plinga på dörren en massa vid fyra tiden haha och sen hade grannen efterfest eller nått.

Men nu är vi iaf laddade och mätta efter en lunch med köttbullar och potäääder.

En sak som är både bra och dålig är att det snöar här i Linköping.
Bra eftersom det är jävligt skönt att vi åker ifrån det.
Dåligt eftersom vi inte har alltför mycket att ta på oss nu när vi snart ska bege oss till bussen. Mina så gott det gick nyskrubbade vita tygskor kommer att bli svarta och blöta igen, Myys!

Ser visst nu att det börjat snöa ännu mer haha...

Tjingeling!


På plats i Linköping!

Haha, ja då sitter man här i den lilla lägenheten i Linköping. Spännande spännande.
Världens gammeldagståg som tog fyra timmar hit. Dock tummen upp för sätena som ovanligt sköna!
Tummen dock ner för att dörrarna ut var sjukt tröga så jag slog huvudet och sen gick omkring med olja eller något i pannan ett tag innan jag märkte det svarta som prydde min panna.

Vi har nu hunnit med att kolla på en massa foto, kollat runt på internet, äntligen preliminärat en resrutt, käkat lite och nu packar Emelie lite in i det sista haha.

Imorgon bär det aaaaaav, och vi börjar faktiskt få till en liten feeling ;D!

 

Tjingeling på er!


Långe dag!

Nu kom jag hem. Det var en lång dag. Dock inte lång och tråkig som det för det mesta är när man har en lång dag.
Ne det har varit en lång och trevlans dag =)
Lunch med Pära, Sara & Carro, en liten sväng till Anton och sen stan&glassätande med Therese =)!

Nu är det inte många dagar kvar, och lite seriösa tankar på packning skulle inte sitta helt fel!

 
Haha, ja ni behöver ju inte direkt kolla på videon. Hejhopp för låten, men denhär videon känns helt fel mohaha!

Tjingeling

Det vankas vår!













 


Helgen som gick!

Fredagen gick, lördagen gick söndagen gick och nu är det måndag som håller på att gå!

Fredag kväll tillbringade jag den mesta delen med sängen och tv:n.
Lördag jobb, på kvällen firade vi Emslusen. Det blev Melodifestivalen, snittätande och kb.
Trevlans trevlans kväll :) Den avslutades för min del i duschen med att tvätta bort öl från hår och rygg eftersom att någon filur på dansgolvet inte var tillräckligt stadig på handen.
Igår var det en typisk söndags feeling. Jag sov, jag vakna, jag sov, vi fixa med tågbiljetter, buss biljetter, kolla på film, hade ont i huvudet sen var det middag här hemma med en stycken Svenssonfamilj, en stycken farmor, en stycken Anton. Det blev en middag med mycket skratt och minnen och poff och pang så hade fem timmar rusat iväg.

Nu imorse kollade jag klart på Twilight som jag inte såg klart igår. Vi såg den när vi var i Malaysia så jag tänkte att det var bäst att se den en gång till med svensk text så man inte skulle ha missat något jääätteviktigt. Eller inte, största anledningen att se den är väll för att vi i Malaysia satt och väntade och väntade på en lite smaskis sexscen med Edward. Den kom inte så för att vara på den säkra sidan kände jag mig tvungen att kolla på den en gång till så att man inte råkat somna eller nått.....hum..!

Örk och pi, idag måste jag ta ett allvarligt och seriöst ryck med arbetet. Jag har ingen aning hur jag ska göra med det.
Men de löste sig ju med den förra uppgiften som även den kändes halvt omöjlig så förhoppningsvis löser det sig med denna med!
Idag känns som en halvdan dag. Jobbig känsla i kroppen och blödigheten är nära. Det är till att undvika saker som är sorgliga. Tur i oturen då att jag mestadels måste lägga ner tid på äckelarbete då haha.

Sist men inte minst så Grattis på födelsedagen Emelie :)!

Tjingeling!

Suprise!

På kvällens schema står fira Emelie, trevlans trevlans.

Idag har jag jubbelijubbat.
Fy faaaaaan vad mycket dem har tjatat kvällens låtar på radion där. Det är nästan så jag inte vill höra dem ikväll. Men jag antar att jag ska göra det iaf haha =P!

Jag har typ precis försökt sova. Men inte fan gick det.
Där kör man omkring på jobb och gäspar och har sig, men när man väl sen ska sova går det då? Nej!!

Igår gjorde jag en liten trevlig upptäckt haha. Inte en så liten upptäckt heller.
Jag hittade ett kono som jag lite halvt glömt bort där det fanns en ganska trevlig summa pengar. Om jag kommer ihåg det rätt så satte jag över pengar på det innan jag åkte på resan för att jag inte skulle vara totalt pank när jag kom hem. Men tydligen så glömde jag helt bort det. Och det tog en jävla lång tid igår innan jag kom på vad det var för konto och pengar jag hade hittat, är inte ens helt säker på att det är så, men hur skulle det annars vara. Det är döpt till "hemma", så någon mer logisk förklaring kan jag inte komma på..! Men det är lika välkommet som när man städar och hittar pengar haha :)!

Nu ska jag hoppelihoppa in i duuuuschen!
Tjingeling!


Onsdag

En liten onsdag så här mitt i veckan är det idag!
Idag har den mesta av tiden känns det som gått åt till att gå omkring på Limhamnskyrkogård med Anton. Jag har varit där inann men aldrig så på riktigt gått omkring och tittat, iaf inte vad jag kommer ihåg. Solen sken och det var såndär lugn och smått harmonisk känsla att gå omkring där inne. Så det var skönt. Samtidigt som det var smått sorgligt när man såg alla unga som dött.

När jag gick till bussen idag stannade en hemlös mig och fråga om jag hade lite mynt över att ge honom. Så jag stoppade ner handen i fickan där jag visste att jag hade lite som låg och skramlade. Dock inte hur mycket haha. Upp fick jag tre tior, några femmor och lite enkronor. Lite mer än vad jag hade tänkt hehe, men det skulle kännts sjukt snålt att bara ge han lite av det och lägga tillbaka resten i fickan. Så han fick allt. Förhoppningsvis blir han mer mätt än vad han blir full..

Jag var lite smått irriterad av att jag fick åka hem utan ipod eftersom att jag hade glömt den hemma. Men det fixade sig ganska bra. Istället fick jag lyssna på roliga samtalsämnen mellan en tjej och en kille som satt precis bakom mig. Musiken ersattes med prat om olika sexställningar, den snyggaste kroppsdelen, analsex, dildos och lite sånt dääärnt kul att sitta och lyssna på!

Nu har jag ett arbete att ta tag i, vilket jag verkligen inte känner för. Men eftersom det ploppade upp en resa lite så där huxflux  har det blitt ganska bråttom nu eftersom de ska redovisas dagen efter vi kommer hem. jippy!



Tjingeling!!

Soooolen



22/3-6/4 : Thailandooo, här kommer jag igen!
Denna gång har jag inte en "främling" vid min sida. Denna gång är självaste Emelie Andersson min kära följeslagare!!

Tjingpling!

Te!

Fredagskväll och här sitter jag och nördar lite smått.
Tredje jobbedagen denna veckan, strongt strongt! Ikväll hade jag två alternativ att välja mellan : Vara hemma och slöa eller festa. Dock fanns inte lusten för något av det! Men det blev som sagt att vara hemma, vilket känns iaf lite bättre nu när jag för en stund sen märkte att det började regna! Det regnet slipper jag gå ut i.

Den senaste veckan har vi haft brist på roliga och goda teer. Kvällarna har blitt liiite tråkigare av det faktiskt haha.
Och varje kväll när jag eller Sandra har tagit insiativet till att fixa teet har det blitt tråk eftersom att de goda teerna var slut, inte heller har någon av oss eller mamma sett till att fixat något nytt.
Meeeen idag gott folk vad händer haha? 
Jooo, jag har tid mellan bussen från jobb och bussen hem så jag går och köper lite te. På vägen hem pratar jag med Sandra i telefon om lite ditt lite datt och plötsligt säger hon : "Jag har föresten köpt te idag", då skrattar jag lite och säger "Meen det har ju jag med". Då börjar Sandra skratta ännu mer och säger "Det har mamma också gjort".
Nu har vi alltså tre nya. Låt mig presentera dem : "Lyckliga stunder", "Kviten" och något som jag inte vet vad det heter haha. Frågan är vilket man ska sörpla på nu?





Trevlig helg på er!
Tjingeling

Jag är gaaaah, irriterad!!!

Jävla skit foto sida!!!
När jag väl har fått de andra bilderna från trippen och när jag väl ska skicka in det funkar inte skitsidan.
Gaaaaaaaaaaah.

De flesta bilderna var typ lika dana som den jag själv har, men några var väll iaf liiite värda att vänta på innan inskickning. När nu den ska bli av, suuuck!



Det är lite smått konstigt att tänka att de flesta av snäckorna och de som hänger på min vägg är plockade från denna stranden. Tänk så hade inte jag plockat dem, då hade de legat kvar och skvalpat där i vattnet. Jag förstår om dem är arga på mig!

I natt drömmde jag föresten att min mormors byxor spökade haha.

Datorhelvete, jag vill skicka in bilder nuuuu!

Tjingeling!

Lite smått telepati

Är detta lite smått telepati eller vad haha?

Jag skickar iväg ett tönt sms till Sandra : "Din vagina luktar sillastjärt. Om jag vore du skulle jag gå och rengöra skötet"
Exakt samtidigt som jag skickar iväg det får jag ett sms. Vem är det från om inte Sandra, och vad står det om inte "Fittmumrik sitt inte där och flasha muttan"!

Nu: Mot sängen och äta negerbullar.
Tjingeling

Så var den dagen förbi

Precis satt jag vid datorn och sa hej och godmorgon till pappa som kom hem från jobb. Eller inte, men denna dagen har gått sjuuukligt snabbt av någon konstig anledning. För det finns ingen anledning till att den egentligen ska ha gått snabbt. Det har varit grått, det har regnat och jag har haft ont i magen!
Jag var iaf en kortkort tur i stan, var en kort stund hos Anton, sen skulle jag egentligen till skolan men så blev det icke. När jag väl har råkat tänka en liten tanke att jag lika bra kan skita i lektionen är det ganska svårt att motivera sig att gå dit. Speciellt när det är i Lund!

Imorgon ska jag jobba, det känns halvdant!
Nu ska jag kolla på ännu mer Entourage. Man, eller iaf jag borde alltid ha boxar på lager att kolla på, det e naajs!
Undra vad jag ska ta mig ann efter detta?

Mot sängen.
Tjoooong!


.


Välkommen

Välkommen 1 mars (det är egentligen sjukt att det redan är första mars), om en månad är det april och 27 dagar kvar tills jag fyller 21 ( det är ju sjukt om något). Men som sagt mars&april, jag tycker att det börjar klinga lite vår !

Igår var en ganska lång dag. Började friiskt med ett träningspass på morgonen. Det gick från att jag skulle träna med Therese, till att jag skulle träna med Carro&Pära, till att jag skulle träna med Pära till att jag jag tränade själv haha.
Sen blev det brunch med Carro&Pära, gott värre!
På kvällen kom Sara hit och käka middag och kollade på Melodifestivalen, sen brummade vi iväg med bussen och mötte Pära&Carro. Till vårt sällskap anlände även en kille på centralen som tydligen kom från Göteborg som hade blitt av med sin plånbok och därför inte kunde komma hem. Vi kunde inte riktigt komma fram till om han var skum eller inte, men han var trevlans och joinade vårt sällskap resten av kvällen och vi roade oss med att försöka komma på en massa lösningar så han skulle kunna komma hem, men icke gick det. Sen åkte vi hem och fick lämna honom. Han är en sån som man kommer att gå och tänka på och undra hur det gick för. Och jag undrar om han var skum eller inte alls skum. Jag hoppas att han var skum, iaf lite. För då behöver vi inte ha dåligt samvete för honom fast att vi hade kunnat hjälpa honom med mitt bankkort.

Idag söndag och vad som komma skall har jag ingen aning om!

Kanske ska jag ta tag i och göra minna sånna här, vad det nu kan kallas? Dom där "snäck, korall och stengrajjerna"

   
Myyys på det =)!!

Tjingeling på er!