En liten impulsare!

I brist på någorlunda billiga restresor och i brist på fint&soligt väder här hemma beger jag och Anton oss till Prag imorrn!
Även om det inte är en "sool och baad vaarje daag" semester som jag egentligen vill på så kan det nog bli trevlans trevlans tror jag =)!
Dessutom har jag aldrig varit där.

Men ja, jävla restresor säger jag bara. Känner inte riktigt för att betala en massa och inte veta vilket skithotell man kommer till. Vissa flyg kostar ju för fasiken till och med lika mycket, och många till och med mer än när jag och Emelie flög till Thailand, illa illa det!








Ikväll ska vi ha gäster så just nu är det städning för alla i familjen verkar det som...

Tjingeling!

.


"Bråk" efter Mariocart för någon dag sedan haha!
Flest sura miner kom dock från Henke, en av de sämsta förlorarna jag någonsin skådat haha.

Är ledig idag, jobbar imorrn och sen är det två veckors semester som gäller. Hej sov morgon säger jag bara!
Igår var vi en del som tog oss till Möllan för att träffas, dricka och snacka! Det var trevlans.
Dessutom blir jag så sugen på brunt hår igen när jag kollar på Tessiless!

 

Idag har jag varit skapligt jävla trött hela dagen. Men dagen har iaf spenderats med att åka omkring med mamma och farmor i olika mysiga affärer lite mitt ute i ingenstans.
Nu borde jag ta en röjjning på rummet så att man inte mister sina fötter! En dusch skulle nog med sitta på sin plats!


Tjingeling!

Tankar!

Humelihum. Just nu känner jag mig sådär konstig äckligt "djup". Varken possitivt eller negativt, bara "djup".
Dessutom är det jädrans mycket som snurrar runt i huvudet, sånt där som jag inte riktigt kan få fram. Det lixom bara snurrar. Fast inte det heller är possetivt eller negativt, det bara är!

Två saker som jag dock kan få fram är att jag måste ha något nytt i i livet till hösten.
Jag måste börja på något nytt, åka till något nytt ställe, göra något, nytt träffa någon/några nya människor. Ja vad som, bara något nytt infinner sig. Så det är dags att klura på det. Inte för att det behöver vara något drastiskt/allvarligt. Det kanske rent av räcker med att färga håret grönt eller nått..

Den andra saken är så mycket ens bild av en person kan förändras. Både på personer nära en, men också på sånna som man inte alls känner. Man kanske går och stör sig lite på en person, sen helt plötsligt får man veta något om den personen som man inte hade en aning om. Vipps så får man en annan bild! Kanske inte blir en helt positiv bild, men mycket dåligt lägger sig och man känner något annat. Speciellt när det är något hemskt eller sorgligt man får reda på om den personen, inte förrän då mjuknar man mot den personen. Det är ju ganska sjukt. Att det ska behövas något hemskt/sorgligt som har hänt för att man ska släppa sina fördommar eller vad det nu är man har.

Nä nu får det vara nog, nu vet jag inte vad jag tänker eller skriver längre...



Nu ska jag pyssla på mitt rum tänkte jag. "Lägga lite stenar och sånt i fönsterkarmen", som Anton så fint kallar det haha. För det är dags för en liten förändring och lite nytt där med känner jag allt!
Har allt kommit igång lite sent denna dagen. Klockan är snart fem och det ända jag har lyckats åstakomma är att ligga i sängen och kollla på tv.

Tjingeling!

Ven!

Mycket trevlans dag igår på ven =) En heldag dessutom, 12 trevliga timmar!



   
    
   

Idag är jag skittrött. Min sovmorgon rök ju igår på min lediga dag. Även om det var värt de känns det ju lite surt haha.
Slutade iaf tidigt idag så det var skönt. Sen bar det av för att träffa Sara&Emelie. Pommes och hamburgare avnjöts i skuggan. När Sara skulle iväg fortsatte jag och Emelie in i parken och strosa runt och satt och mös.
Dessutom fick jag köpt min kära spargris haha =)

Tjingeling!

Hum... inget!

Hum ja, jag har inte direkt något sug efter att skriva. Finns inte så mycket att skriva om heller haha.
Det jobbas, det är väll ungefär vad det görs. Vilket det dock inte bara görs, men just nu kan jag inte komma på nått spec jag har gjort sen det var tältningen med Emelie&Lii..

Var iof litta partaj&utgång i lördags. Hur var det då? Jo, jag hade inga som helst förväntningar och hade inte planerat att följa med ut så det kunde inte bli så dåligt. Det var allt ganska trevlans. Det ända jag kände att jag gick misste om var nattamaooden på Mc donalds. Tur dock att jag gick miste om den för tack vare det lyckades jag pricka in den sista bussen som jag inte visste var den sista. Tummen upp, även om jag var sjukt sugen på en lilla menyn haha!

Imorgon är jag ledig och då ska något hittas på =) så kanske finns det något att skriva om imorrn...

Tjing på er!

Tre dagar av ledighet och sommar!

Tre dagar ledigt gick, tre dagar var soliga, tre dagar var varma, tre lediga dagar var sommriga och tre dagar var trevlans!

I torsdags bar det av till Bo01 med Emelie och Marcus. Det var hett hett och i vattnet var det kallt kallt, men det fick ju bli några dopp trotts allt.
Igår blev det badning och solning vid surfingbryggan. Dessutom käkade jag suchi för första gången haha.
På kvällen brummade jag, Emelie och Lii iväg på äventyr. Vår slutdestination blev ett mysigt ställe vid Ivösjön. Kvällen spenderades med grillning, musik och mys.

Imorse var det inte direkt sovmorgon som stod på schemat haha. Det värsta med att gå och lägga sig i natt var att veta att vi skulle vakna av värmeslag på morgonen när solen började steka på tältet. Och javisst, halv sju var det äckligt varmt i tältet så där tog sömnen för den natten slut. Istället var det bikinin som åkte på och det blev ett dopp, som dock typ bara bestod av att doppa benen haha. Sen chilla vi och käka frukost efter det packade vi ihop vårt pick och pack och brummade iväg över till Ivö. Där har dagen spenderats med att köra runt och kolla,men framför allt med att sola och bada. Myspyyys =)!







Tjingeling!


Friii

Jajamensan gott folk, tre lediga dagar väntar på mig, sköönt =)
Mest skönt att slippa gå upp kvart över fem och att slippa "värme chocken" som det är att komma från ett ca 4 gradigt lager till att komma ut där det är ca 30 grader. Värst är det när man har en bussresa framför sig för att ta sig hem när bussarna inte har några "kalllufts sprutare". Då är det ångest!
Men nog om det!

Imorrn är det bad och sol som gäller. Myyys =)
Hoppas bara på att jag inte blir sämre med min jävla förkylning!

Sen jag kom hem har jag käkat jordgubbar och städat rummet.
Rummet får noll i prioritering när jag jobbar, det ser ut som skit där och man trivs verkligen inte där inne haha.

 

Tjong!