Onsdag

Igår var det helt okey väder och idag blev det helt plötsligt sommar mitt i höstrusket.
Bara till att tacka och ta emot för nu idagarna som kommer blir det ju skit igen.
Men jag har det bra iallafall. Men det är detdära med balansen haha. Från i fredags när jag slutade tills i eftermiddags har det hela tiden varit något, sådär så att jag lite såg fram emot en dag utan att sätta klockan på morgonen och sen bara chilla resten av dagen. Men nä, när jag kom hem från solning i parken med Emelie i eftermiddags och planerna tog slut blev jag rastlös direkt. Men nu känner jag allt lite lugn här med musik och te.

För att summera den lilla sommaren som har varit.
Igår: Hälsat på Sara och Macke i deras fina lägenhet, ätit gott, gått barfota i lera, fikat, förlorat mot Robin på minigolf, fått ge bort en mjukglass för att jag förlora, kollat film, chillat, kittelkrig, myst.
Idag: Myst, försökt bli brun, tagit igen tid och prat med Emelie, somnat i solen, ätit middag i favorithörnan, städat min låda i badrummet som mamma tjatat på mig om i några veckor, druckit te och organiserat med Emelie på telefon.

Jag vill ha semester i flera evigheter till, nu finns det lite planer att se fram emot med =)

























Tjing!

Drippdropp

Sen när blev det höst i juli månad? haha galet galet!
5 månader till julafton idag dessutom haha.
.
Har varit en riktigt höstig helg. Bara massa chill, mys, filmer, bio, sova i soffan, kolla en lägenhet, gå med paraply i stan och dricka varm choklad i Bokskogen. En bra helg trotts vädret. Jag har inte ens varit speciellt bitter på det. Inte än iaf. Men fan snart alltså får det allt bli fint. Nu ska ju semesterplaner planeras och sättas i verket.
.
Nu är jag rastlös!
.

Blabla

Just nu skulle jag vilja låsa in mig på mitt rum i några dygn.
Luften gick ur och hjärtat slår lite för snabbt.
Blablabla.
.
Det har regnat. Jag har blivit blöt och kall. Jag har missat en buss i regnet. Jag har segat för att jag de senaste dagarna varit sjukt trött på att prata med idioter, surisar och dryga människor i telefon.
Sjukt längesen sist, riktigt längesen faktiskt. Men nu är det där igen. Det där att det skulle vara så skönt att bara dra. Fast fortfarande, att dra hjälper inte. Det brukar inte hjälpa direkt. Men ändå.
Just nu känns det inte ens speciellt lockade att snart vara ledig. Det är inte bra alls att det känns så.
Även om jag vet att det inte kommer att kännas så här imorgon, eller ja risken finns. Men den är förhoppningsvis ganska liten.
.
Hur fan tar man reda på vad man ska göra? Jag vill vara typ 19 igen. Man borde uppskattat det lite mer när man var 19. Jag kommer tänka lika dant om 23 när jag sitter och är 26. Alltså borde jag uppskatta 23 som fan just nu!
.
Det är drygt att känna såhär, inte för jag vet vad jag känner. Egentligen inget alls verkar det som. Bara blankt, allt men ändå inget, ett för hårt och snabbt dunkande hjärta, likgiltigt, trött på folk, vill vara ensam, inte bry mig känsla. Samtidigt som det är drygt kommer jag underfund med att det var så längesen jag kände det. Så mitt i allt känner jag ändå lite glädje över att inse att det var så pass längesen.
.
Något helt annat. Killtröjor är fan så mycket skönare och mysigare än tjejtröjor. Det borde automatiskt nästan ingå någon trevlig liten doft av killparfym på dem. Killparfym föresten, det får mitt hjärta att banka lite extra hårt. Inte den här hjärtbanken som jag känner nu dock. Utan lite sådär att det känns som att man stannar upp och tar ett ännu djupare andetag, kanske två eller tre andetag extra också.
Ibland slår killkläder och killparfym tjejkläder och tjejparfym så jävla stort!
.
Bara nu känns de lite bättre. Min terapi är gjord. Lyssna på musik och skriva. Hade jag orkat så hade jag ritat eller kladdat lite med, då kanske det skulle försvunnit helt. Men nu har det inte riktigt gjort det.
En sak ser jag iaf fram emot. Imorgon kväll. Fredagskänslan, känslan av att veta att jag inte behöver gå upp klockan sex på två veckor, närheten och film.
Ser även fram emot att komma till jobb, läsa detta och inte kunna sätta mig i känslan eller humöret som jag har haft nu.
.
Slut på denna likgiltiga och "halvt tycka synd om mig själv" kväll. Låt det dröja tills nästa gång.
Klart slut, Tjing!

Bara helt allmänt onödigt skrivande

Vad är det som gör att man blir sugen på saker?
Som gör att kroppen och själen näst intill skriker efter saker? Är det något ämne som ökar/minskar i kroppen när man känner det?

Mitt sug igår var när vi var på möllan och jag fick för mig att jag skulle ha efterrätt. Men nä, då hade köket hunnit stänga så då gick det inte. Då blev suget ännu värre. Sen fick jag så bråttom till bussen när jag skulle gå att jag inte hann gå in i den enda rallaballa affären som hade öppet för att se om där fanns något godis.
Slutade istället med en skinkmacka hemma med mamma som hade varit ute och svirat med lite vin.

Idag har mitt första sug varit sömn. Det har ändå en förklaring, så det räknas inte alls på samma sätt som ett sug. Klockan tre idag på jobb var jag så trött att jag inte visste var jag skulle ta vägen. 
Jag tog iaf vägen en meter till vår lilla "kiosk", efter det åt jag regelbunden lite godis i tre timmar fram till att jag slutade för att piggna till. (Liten parantes: Hur kunde jag vara så trött idag när jag ändå sovit sex timmar, mendan jag i torsdagsnatt sov typ fyra och en halvtimme och inte var speciellt trött alls? ingen logik över huvudtaget).
Sen kommer vi till dagens stora sug: Mys! Jävlar vad jag är mys sugen =)!
Äe inte lätt detdär alltså haha.

En fundering har slagit mig några gånger nu på ganska kort tid. En fundering som är ganska skön på ett sätt, för då känner jag att jag ändå har kommit någonstans. Samtidigt är det en fundering som för någon sorglig eftertanke med sig.

Tjing
!

Så fint

Haha, aaah. Vilken helg =)
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Så mycket kul, så mycket musik, så mycket sång, så mycket gitarr, så mycket öppen brasa, så mycket skratt, så mycket mys, så mycket massage, så mycket dricka, så mycket fint, så mycket knäpphet, så mycket hosta, så mycket snor, så mycket vi, så mycket bastu, så mycket sommar, så mycket flugor, så mycket glädje,  så mycket vänner ♥


.
Jag har dessutom halvt hunnit tro att jag var gravid eller
att jag hade gått och blivit en sån som blir åksjuk alltid haha.
Eftersom jag har hostat som en idiot sen jag kom hem från Peace and love så tyckte inte mamma jag kunde sova borta när jag hostade så mycket, så hon var och hämtade någon receptbelagd hostmedicin hemma hos mormor och morfar som hon var och lämnade till mig på jobb i fredags så att jag skulle ta med den.'
Det första roliga var att det inte behövdes för fem öre eftersom att alla andra med hostade en massa sen festivaler haha.
Det andra var inte roligt när jag mådde kasst men nu efteråt så är det. Googlade dendära hostmedicinen när jag kom hem från jobb idag. Vanliga biverkningar var illamående och kräkningar.
Man kunde även få andningsvårigheter om man tog det samtidigt som man drack alkohol, man skulle inte köra bil och man kunde få hallucinationer. Känns som jag kom ganska lindrigt undan med mitt illamående i bilen då, spyan på tåget, spyan hemma på uppfarten och alla timmar på jobb idag som jag fick koncentrera mig på att inte spy kunderna i örat.
.
Inget mer av den medicinen kan jag säga nu sen jag har läst. Fyra positiva saker dock:
Jag är inte gravid, jag har inte blivit åksjuk, jag hostar inte speciellt mycket längre och nu har det nog gått ur kroppen för jag mår inte illa mer. TACK!
.
Tjing =)

There's so many different worlds, so many different suns


but we live in different ones
and we have just one world

Jag älskar denna dagen och jag älskar dig!







































Jag älskar de senaste dagarna och speciellt denna!

Fan vad det gör mycket att vara ledig några dagar utöver helgen. Det blir så himla mycket mer sommar
Spelkväll, nattprat i en bil, en dag på stranden, två kvällsdopp, glass vid kanalen, mysnätter, utflykter, uteserveringar, vänner, förfest i folketspark. Love it!

R.I.P


" Man kan inte välja när och hur man ska dö.
Det enda man kan bestämma är hur man ska leva"

Min bakgrund på datorn fick helt plötsligt en större och starkare mening när du helt plötsligt försvann en helt vanlig sommardag.
Som gör att jag tänker till en extra gång på hur jävla lätt det är att en själv eller någon av sina närmsta helt plötsligt bara försvinner. Det är sjukt.

Som gör att jag nästan blir skakis bara jag tänker på hur långt vi samanlagt körde en bil förra veckan, hur lätt det egentligen skulle vara att råka vrida ratten lite fel, hur lätt det skulle vara att missbedömma en omkörning.
Att vi körde med en bil som det uppenbart var något fel med. Att vi stod inne vid vägkanten på en 110 väg med lastbilarna dundrande en halvmeter från oss när Johan ska sträcka ut huvudet och kolla vad som är fel.
Det går inte att tänka så hela tiden, men det blir så sjukt påtagligt när något händer.

Tänker en massa på dig och dina närmsta och kommer alltid minnas dig som en av min pappas gladaste filurer!
R.I.P

En vecka som kommer ligga i topp denna sommar har passerat


Jag hostar, jag nyser och jag är rastlös!
Vi hade en sån fantastisk, underbar och rolig vecka på Peace&Love. Det roliga var att jag innan vi åkte funderade på om jag verkligen skulle palla och tycka att det var kul i en vecka. Men jadå, tiden gick och den gick för snabbt.
Kärlek till den veckan! Nu är jag lika dan som jag varit när jag kommit hem från någon längre resa. Sjukt rastlös och att det känns ensamt. Ändå var detta bara i en vecka haha.
Är så jävla glad att vi fick sålt våra bussbiljetter och tog bilen med pågarna. Fan vilket klockrent team!







Peace&Love!