Jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser

sommar sommar somma sommar sommar sommar sommar sommar

  









 

sommar sommar somma sommar sommar sommar sommar sommar


.

Helgen gick ja och det är redan tisdag.
Var en trevlig helg må jag säga, till skillnad från förra helgen igen då det inte hände ett skit så kändes det som att allt hände denna helgen.
Helgen inledes i fredags med att jag var hemma hos en på jobb, lördag gick jag upp hyfsat i tid för att hinna med lite småsaker och sen klockan kvart i två gick tåget till Göteborg. Blev i princip ett dygn i Göteborg hehe, kort visit men ack så trevligt att träffa filurerna igen! En jädrans konstig känsla i början dock haha, eftersom att jag lärde känna dessa filurer när vi var i väg och reste kopplar jag inte dem alls med vardagen där hemma, så när vi satt där tsm kändes det som att vi var på ett hostel och när jag och Linda var ute och spedera pengar på shopping i söndags kändes det som att vi när som helst skulle gå och möta upp de andra.
Men ja, de är ju som sagt högst levande här hemma med och det tackat då jag för!

Veckan som är ska nog med bli trevlans tror jag allt =)
Igår var det en tur i stan med Emelie, och ännu mer pengar spenderades. Idag har det varit liite smått rastlöst efter jobb men inte så mycket och kom fram till att det var lika bra att ha det så idag så att tiden går lite mindre snabbt, imorgon blir det antagligen lite middag med töserna, på torsdag hoppas jag på fint väder när vi slutar klockan 12 så att jag kan ta mig ett dopp i det blå med Anton, följt av lite midsommarmiddag här hemma med familjen, följt av bio med Therese, fredag ledigt och MIDSOMMAR, kransgörande, mat och party! Och sen avslutar vi med en liten helg =)



Tjing!


En söndag och en halvt om halvt ganska tråkig vecka.

Söndag idag och en vecka mindre av sommaren kvar. Ja ni märker vilken typ av inlägg detta är va haha. Ett sånt där som man inte vill skriva men man skriver ändå i brist på annat.
En ganska tråkig vecka denna veckan, mindre än hälften av dessa sju dagar har jag  gjort något meningsfullt, meningsfullt menas utöver jobb.

En eftermiddag med bio, en kväll med tur i regn följt av film med massa smaskit och en dag följt av lunch, shopping och sen prat på uterummet. Visst allt är trevliga och meningsfulla saker, men vad fan har jag gjort all den andra tiden? Nja, inte allt för mycket..! För mycket tid, för mycket att vilja göra men väldigt för lite människor! Tror att jag fortfarande är inne i lite samma bana som jag var när jag kom hem från resan. Efter att jag vant mig vid att nästan hela tiden vara med minst två andra personer, hela tiden ha någon att kunna prata med och hela tiden kunna hitta på något i tre månader så känns det nu här hemma fortfarande som att det inte händer något (att det kanske är så att det mest bara har varit så denna veckan hör inte riktigt hit..) och att det är väldigt mycket tid som man är ensam.
Nä, det är sånt här som gör att jag vill flytta, resa igen eller bara råka träffa på någon/några nya kul filurer.

Näe, nu ska jag äta frukost. Det är ju trots allt fortfarande en ledig söndag. Och jag vet att jag imorgon kommer att undra vad jag klagade på eftersom att jag åtminstonde faktiskt var ledig!
Dessutom har jag börjat lite smått att titta på lägenheter, mest på skoj så inte fullt så seriöst än. Men lite ytte pytte ytte pytte är det på G, iaf om man jämför med innan haha.
Som sagt trevlig söndag på er =)
Tjing!

En spya senare.

Hallihallå i de blååå, inte mycket blått idag dock,
Idag invigde jag att första gången gå hem från detta jobb. Huvudvärk hela morgonen lång, en tablett räckte inte, höll hoppet uppe om att en till tablett skulle fungerna, men icke fungera den, började må illa, höll hoppet uppe med att det skulle bli bättre när jag hade hade lunch och åt lite mat. Fick i mig en falukorvs skiva och två gafflar med macaroner, började dock må mer illa så där dog hoppet och jag begav mig hemmåt.
En spya senare innehållande en skiva falukorv, två gafflar macaroner och en kopp varm choklad och 2 timmar och trettiofem minuter sömn senare så vaknade jag pigg, kry och glad igen!
Detta dåliga fenomen huvudvärk alltså..men ja det finns ju värre saker. Dock inte så ofta just då.

Tiden på jobb brukar för det mesta gå hyfsat snabbt, veckorna ska vi inte tala om, de bara springer iväg, iaf än så länge. Börjar fundera på om detta är bra eller dåligt. Att jobbdagarna för det mesta går snabbt(nu kommer de väll att börja sega som fan bara för det haha) kommer jag för allt i världen aldrig att klaga på, men i och med att veckorna rusar fram så kommer även sommaren att rusa fram..

En skön sak är att jag den senaste tiden, typ sen jag kom hem från resan. Inte en endaste gång nästan har kännt någon "press" på att jag måste veta vad jag ska göra i sommar och vad jag måste göra i höst. Brukar så ofta vara att jag tänker vad fasiken ska jag ta mig till till hösten/våren, att jag måste komma på något.
Jag vet inte, men det har lixom innfunnit sig ett litet litet litet lugnt någonstans där inne. Hur länge det håller i sig vet jag dock inte haha, men det är bara till att passa på att leva i det.
Allt är lixom bara helt helt blankt, men för en gångs skull gör det mig inget.

Det är väldigt grönt ute nu gott folk och dessutom står det en fin syrenkvist på mitt rum!

 



Tjingeling!

Now it´s a beautiful day

  


5 Juni - Första doppet doppat!















4 juni - En fredag med picknick hela kvällen lång!

Åh, vaknade typ halv åtta, försökte somna om med det var i princip omöjligt. Gick upp klockan åtta och gick ut i trädgården och redan då var det härliga 18 grader. Idag blir det cykling till stranden med Sandra, om det blir bad eller inte återstår och se haha, men det känns allt som att det är dags nu.

Hade en riktigt trevlig och mysig kväll igår =)



























Näe lite frukost och sen cykla till stranden? JA =)
TJINGELING!