28 . 04 . 2015

Om en månad och några veckor går två av mina kollegors barn på sommarlov!! Sommarlov! Vad fan händer haha? Sommar alltså. På semestern väntar Mumford&Sons i Berlin och Bigslap i storslagna Pildammsparken. Känns som bra planer än så länge. För någon kväll sen blev jag helt salig över att tänka på att vara ledig veckor i sträck. Tänk vad underbart skönt! 
 
Är ganska mycket ledigt nu. Två veckors semester i Filippinerna, bara tre arbetsdagar för mig denna veckan och bara tre arbetsdagar för mig nästnästa vecka. Härligt härligt. Mindre härligt är att jag inte en en susning om hur jag ska kunna göra allt jag har att göra på tre arbetsdagar istället för fem. Det enda som går att göra är nog att försöka inse att jag inte kommer kunna göra det haha. Jag undrar om man kommer någonsin kommer att vänja sig helt vid känslan av att i princip aldrig känna sig färdig när man går hem från jobb. Harmonin de dagarna man gör det är dock jävligt skön, de få dagar man känner att man kunnat städa sitt skrivbord ordentligt för en gångs skull och man har full koll på läget. En vacker dag ska jag fan inte arbeta 100%!
 
Om nio dagar kommer Sandra hem efter tre månader iväg. Galet skönt att ha hem henne igen. Från att hon åkte till att jag mötte dem på Filippinerna kändes det knappt tomt alls. Men från att hon gick ut från hotelrummet, stängde dörren och åkte vidare har det känts riktigt tomt och tråkit emellanåt. 
 
Igår fyllde jag år. Det kändes inte direkt som det. När man fyller år är det hyfsat tråkit att bo/vara ensam alltså. Inget spännande på morgonen och inget spännande i magen när man kommer hem att någon kanske har en suprise till en. Men det var en bra dag ändå, fast att ingen sjöng för mig på morgonen och fast att det inte kändes som att jag fyllde år. Mina kära kolegor hade satt upp ballonger på mitt skrivbord, jag hade bakat som jag bjöd på, jag fick god middag i Tygan, en god drink från pappa i solen och en massa grattis här och var. Dessutom hade jag partaj i helgen som var trevligt. Slog mig precis att jag inte har ett enda foto där ifrån faktiskt, lite udda. 
 
Nedan gör mig glad. Jag vet inte vad det är med kyrkogårdar, de borde vara sorgligt. Men de är för det mesta himla trevliga, Speciellt nu på våren. Härliga dejter med härliga personer mitt i veckan. Mitt kök på helgmornar när solen lyser in. Min fina vas som jag fick i present. Fina blommor ♥
 
 
Näe nu är min tvätt klar!
 
 

Filippinerna

För en vecka sen var jag i Filippinerna. Hyfsat svårt att inse just nu. Det känns som att det inte riktigt har hänt och det är galet hur snabt man kommer in i vardagen igen. Men som tur är så har det faktiskt hänt och det var två fantastiska, underbara och soliga veckor tillsammans med Sandra och Celié. Det bästa var så klart att få träffa Sandra och hänga med henne dygnet runt i två veckor. Men det var ju inte direkt fy skam heller att sola, bada, bli lite brun, åka på utflykter, åka båt, snorkla med valhajar, röka vattenpipa, umgås fyra dagar med Emelie&Johan, vara ledig och ha det allmänt jävla härligt. 
 
Det enda som egentligen sög var resan dit och hem. Det är riktigt jävla tråkit att resa i mer än ett dygn ensam. På vägen dit skulle det ta typ 24 timmar men då det ena planet var försenat 11 timmar fick jag vänta en massa vilket resulterade i att jag missade mitt tredje flyg och resan dit hamnade på typ 37 timmar. Galet drygt. På vägen hem var jag jätteförkyld, missbrukade nässpray och mådde allmänt dåligt. Men det var det värt, hundra gånger om!