Summer time

Äsch, idag känns som en seeg dag, en sån dag då allt känns lite halvt om halvt meningslöst. Såklart har jag ont i mitt satans huvud med, mitt huvud måste fan vara ett av de sämsta huvudena som finns på denna jord. Illa illa!

Verkar som att jag än en gång har tagit fel på när dedära jäkla informationsmötena om Au pair är, fick för mig att det var idag, men de verkar inte som det är det.  Kanske är ödet, det kanske inte är meningen att jag ens ska ha i tankarna på att åka som de haha. Vem vet vem vet vad det blir ? inte jag, men känns som att det måste bli något iaf.

Idag var jag en sväng i stan. La pengar på fyra olika saker, två saker som va kul och två saker som är så segesegt, omklackning av dedära jädrans skorna där klacken höll typ i två veckor och sen skulle jag ha en ny såndär internetdosa som man har till sitt bankkonto för att jag nog har råkat slänga den jag hade innan i soporna. Jag trodde ju snällt att man skulle få en ny gratis, men icke, den fick jag betala för. Haha Skulle inte förvåna mig ett skit om jag hittar den gamla nu bara för det.

Igår var det iaf en brao dag, kändes som en riktig sommarlovs dag.
Picknik på dagen, sol, värme och grillning på kvällen =) !

image293

Näe om man skulle göra något nyttigare än att sitta här, typ som att ta sig ut till min vän hammocken!
Tjong på er!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ja det var sllt en mysig dag =)...Treevlans bild =) Ses imorgon igen földelsegris!! =)

Postat av: Emelie

Thanks för igår...och jag säger det igen.....det var verkligen suuuupergod mat! =) pusss

2008-05-11 @ 13:22:27
URL: http://endagsomdenna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback