Hej hopp pa Ko lipe!

Efter tva trevliga dagar pa Ko Lanta tog vi en dyr speedboat till Ko lipe.
Vi kom fram i eftermiddags sa det vi har hunnit med har an salange ar att hitta boende, kolla runt lite, ta oss ett svalkande dopp i det bla och kaka middag.

Har verkar verkligen supertrevligt och mysigt sa vi ser framemot en heldag pa beachen imorrn. Sa nu ska vi stanna har ett par dagar, far vall se om vi hinner med nagot mer stalle eller om vi kor pa Ko lipe for hela slanten. Mys!











Vart boende for tillfallet.
Nagon toalettdorr har vi inte.Vi har istallet lyxen att det ar en liten horna med ett duschdrapperi for haha.

Det ar lite storigt. Har sitter vi vid det dyraste internet hittills och vem av ens nara och kara ar inne pa skype eller msn? Svar: Ingen! Dalig tajming det dar tycker jag allt hehe.

Tjiiingeling pa er!

Kommentarer
Postat av: Pappa&Sandra

Det ser ju ut som att ni har det bra. Andra bilden där du ligger och dricker något gott ser ju inte helt fel ut och vädret verkar ju bra. Här hemma är allt bra, idag har det varit dimma,moln och ca 5 grader. Vi får skypa en annan dag ha det bra va rädd om er och bada och sola för oss med. puss och kramar

2009-03-30 @ 18:26:09
Postat av: Äääntån

Hörru fröken finemang! Du kunde gott skickat iväg ett sms så hade jag med glädje studsat in på msn. Var ändå bara hemma och... städade ;)

Kudden din ligger för övrigt ren och fin och väntar på dig nu!

Postat av: tus

NEJ!!! emelie ska du verkligen äta det dära odjuret! ser ju läskigt ut!

2009-04-05 @ 12:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback