In Thailandooo

Aa. da sitter jag har i varmen igen!
Kanns som att vi har varit har mycket langre an vad vi har varit, men pa ett bra satt.

Vi kom till Ao nang i forrgar, fixade ett rum, at, gick och la oss, forsov oss ganska kraftigt och blev vakta av busschaforen och hon som agde stallet vi bodde. De fick sig nog ett ganska gott skratt eftersom vi helt yrvakna med oronpropparna fran flyget staende ut ur orenen, sovmask uppskjuten i pannan och invirade i lakan. Pa typ mindre an fem minuter fick vi ihop alla vara saker och kom ut till bussen dar en massa andra vantade pa oss haha. Sen skrattade vi typ at det resten av resan.

Vi kom iaf fram till Phi Phi igar. Vadret var ok nar vi kom fram sa vi kakade lite och gick sen ner till stranden.Dock blev vadret samre och vi sag en tornado liknade sak, efter det regnade det hela kvallen. Vi slocknade dock skont i vara sangar.


 

Idag har vi haft en kanon dag! Jatte fint vader, sa det har blitt sol och bad.



Sen borjade var vandring upp till Wiew point, varmt var det och vi svettades som aldrig forr. Vi fick dock var beloning nar vi kom upp och fick se utsikten,kakat en glass, fyllt pa med vatten, ligga i hangmatta och sag en sjukt sot thailandsk liten pojke. Vi stannande dar nagon timme sen for att fa se pa solnedgangen. Den var dock inte sa fin som vi trodde for det kom en massa moln ivagen, men vi far en ny chans imorrn nar vi ska pa snorkelutflykt bland alla oarna har omkring och avslutningen ar tydligen att kolla pa solnedgangen.

Annars rullar allt pa fin fint har. Vi har traffat en hel del udda personer som vi skrattat ganska gott och lange till efterat. Stefan som vi traffade pa Arlanda express som svor sa jakla mycket, pratade om sin katt, skulle till Venedig pa en resa som var vunnen, pratade som att han hade kant oss hur lange som helst och det gick inte att fa tyst pa han. Dessutom hjalpte han mig pa med ryggsacken eftersom att han tyckte jag var sa "kort och lag". Inte "Liten och kort" som man brukar saga utan lag. 
Nar vi sen satt pa flyget och hade kommit till ro, presenterade sig artigt mannen brevid mig med ett "Hej jag heter Ingemar"
Och precis nar vi var och at blev vi bada matade med potatismos av en man som satt brevid oss med sin fruga. Udda haha!











Nae nu ska vi ga. Ha det fint :)
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Sandra Mamma

Hej

här hemma e det fyra minusgrader just nu så det värmer gott med era fina bilder ifrån Thailand. ha det så bra puss och kram Sandra och Mamma.<3

2009-03-25 @ 22:41:07
Postat av: Äääntån

Saknar dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback