Tre dagar av ledighet och sommar!

Tre dagar ledigt gick, tre dagar var soliga, tre dagar var varma, tre lediga dagar var sommriga och tre dagar var trevlans!

I torsdags bar det av till Bo01 med Emelie och Marcus. Det var hett hett och i vattnet var det kallt kallt, men det fick ju bli några dopp trotts allt.
Igår blev det badning och solning vid surfingbryggan. Dessutom käkade jag suchi för första gången haha.
På kvällen brummade jag, Emelie och Lii iväg på äventyr. Vår slutdestination blev ett mysigt ställe vid Ivösjön. Kvällen spenderades med grillning, musik och mys.

Imorse var det inte direkt sovmorgon som stod på schemat haha. Det värsta med att gå och lägga sig i natt var att veta att vi skulle vakna av värmeslag på morgonen när solen började steka på tältet. Och javisst, halv sju var det äckligt varmt i tältet så där tog sömnen för den natten slut. Istället var det bikinin som åkte på och det blev ett dopp, som dock typ bara bestod av att doppa benen haha. Sen chilla vi och käka frukost efter det packade vi ihop vårt pick och pack och brummade iväg över till Ivö. Där har dagen spenderats med att köra runt och kolla,men framför allt med att sola och bada. Myspyyys =)!







Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Lollo

mysiga bilder!

Postat av: Äääntån

Hörredudu, jag tkr allt du börjar bli en aningen slarvig med att uppdatera. Fy!

2009-07-11 @ 18:31:59
URL: http://euforia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback