1 Augusti

Happ Happ, så gick det och blev första augusti då. Skumt.
.
Sista helgen i juli blev iaf väldigt väldigt trevlig =)
Hade värsta krängar kvällen med Emelie och Franko i fredags (hej hej träning i höst haha).
Lördag, frukost med fröken Hållö och sen liten utflykt med Sandra. Även om vi var på samma ställe när vi var på tur med mamma och mormor i torsdags var vi bara helt enkelt tvugna att ta det en gång till en dag då det inte regnade. Samma sak måste göras med Hallongården! Det regnade dock lite i lördags med men inte så att det störde, myys!
På kvällen blev det utgång med Robin och co. Jag var sjukt opepp och tänkte att någon cider på möllan skulle räcka och att jag sen ev skulle bege mig hem igen. Men icke haha det blev sjukt trevligt och kul ju längre kvällen gick. Möllan övergick till 90-tals kväll på Deep. Lyckat lyckat!
Söndag, baaaakis och seg. En riktig söndag! Sova, sova, sova, äta, sova, Robin fick värsta krängar rycket, hej gifflar och popcorn och chokladmjölk (hej igen träning i höst),film, sova.
.
Med första augusti följer kommer även sista semesterveckan. Kommer bli en bra sådan. Ser fram emot skärgård, hav, mys, nytt ställe, trevligt folk, bad, kräftor, snapps och nya fina minnen att plocka fram i vinter.
.
Näe om man skulle göra något så tråkigt som att packa lite.
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback