Planer är nog inte till för att följas

Igårmorse var det ett helvete att gå upp när det var dags att jobba. Fy. Låg dessutom kvar i sängen för länge så fick cykla som en tok till jobb. Idag blev det någon timme extra, men fick ändå gå upp tidigt och lämna nyklar till folk som skulle in i lägenheten någon gång under dagen för att fixa elementen. Min förhoppning var att jag skulle gå upp, gå ner och lämna nyklarna, få beskedet att min lgenhet inte var först ut och sen gå upp och lägga mig igen. Men icke. Gick upp, gick ner och lämna nycklarna, fick beskedet att min lägenhet var först ut, spraang upp för trapporna, lyckades få upp en yrvaken Robin och en minut senare klampade de in tre män i lägenheten. 
 
Annars idag då? Min plan var att klippa mig, luncha snabbt med Sandra och sen börja plugga på allvar. Men icke där heller. Frissan, lunch med Sandra och sen följde en tur på stan med inköp av skor. Mitt plugg startade på tok för sent. Men det löser väll sig tills på fredag ändå antar jag. 
 
Det är fan vad det kan gå pengar alltså.
Fixat: Nya träningsskor, ett par skor, klippning, 
Inte fixat: Träningskort, busskort, vinterjacka, fler skor, smink. Ljusförådet som börjar sina. Sen hoppas jag ju på en resa med..
 
Jisses onsdag imorgon redan, oktober om sju dagar, julafton om exakt tre månader, vår om typ sju månader.
Galet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback