Why I should never make a change

Sommarens roadtrip´s låt nummer ett! Längtar tillbaka.
 
 

lika dant men ändå inte

 
Det känns som att det enda jag skriver om nu är att är att tiden går snabbt. Men den gör ju det. Ofantligt snabbt. Finns noll att skriva om haha. Allt är lika dant men ändå inte lika dant. Jobb måndag till fredag och förutom det hänger jag med familjen, vänner eller mig själv. Jag försöker komma igång att träna igen men det går verkligen inget vidare. Svårt att ta sig att orka träna när man är hemma typ sex varje dag. Nytt försök nästa vecka. Nästa vecka går startskottet för åtminstonde lite rutin på jobb, en ny har börjat och arbetet ska nu delas upp lite istället för att jag ska sitta och försöka hålla iordning och isär allt. Blir nog bra. Annars då? Jo jag är ganska nöjd faktiskt. Finns inte allt för mycket att klaga på faktiskt. Skönt! Dessutom är examensarbetet nu redovisat, nu väntar jag bara på besked på hur mycket jag ska behöva kompletera för att bli godkänd haha.

Norge

Så var Norge avklarat. Vissa saker var hur trevliga som helst och vissa var hur dryga som helst även om jag verkligen önskar att jag inte hade känt så. Nu kan jag i alla fall bocka av att jag varit i Norge. Nästa månad bockar jag av Polen! 









Torsdag

Allt har gått i ett den senaste tiden och att det nu är augusti är hyfsat svårbegripligt. Idag är nog första dagen på semestern som jag har en ensam stund faktikst. Första veckan var det sällskap dygnet runt och denna veckan fram tills idag har jag suttit ihop med Sandra. Dagens dåliga har varit att jag varit tvungen att plugga lite. Dagens dåliga har även varit att jag kanske borde pluggat mer än vad jag gjort. Dagens bra hittills har varit att ligga i hammocken och bara vara lite. 

Försöker intala mig själv att det ska bli kul att börja jobba igen och försöker intala mig själv att det ska bli kul att åka till Norge. Det går sådär alltså. Med största sannolikhet så kommer det blir bättre och roligare än vad jag tänker. Det är i alla fall vad jag hoppas på. Om inte annat så är det väll utvecklande på på ett eller flera sätt.. Vilket behövs!




Roadtrip

Sju dagar bestod av roadtrip. Sju dagar bestod av nya platser, härligt sällskap, för lite sömn, mycket hav, två husvagnsnätter, en natt sovandes på en färja och i bilen, en natt i en lägenhet, två nätter på hotell och en natt körandes i bilen. Sju dagar bestod av prat, skratt, god mat, sol och härliga stunder. Fina minnen 
 
Jag vill aldrig att min semester ska ta slut!