Fredag

Hade kvalitetstid med frugan ikväll, var ute och käkade och kollade på bio. Skönt och trevligt! Vi var och köpte lite godis och varsin liten MER-dricka med sugrör innan bion och kände oss som femåringar. Den barnsliga känslan försvann ganska snabbt när bion startade. Herregud vilken ångestfilm, ändå gillade jag den på någon vänster även om den var ganska skum. Men ja, ångest var det i den, det var ångest så att man kunde ta på den.Förutom ångesten så är ju Gynning fan så grann och snygg alltså!
 
Denna bilden har inget med filmen att göra men fan vad jag älskar den. Blir jag rik en vacker dag ska jag med ha en studio/atelje. Tänk värsta höga musiken, massa färger, massa att måla på och massa foton på väggarna. Det måste vara en del av himmelriket! Tänk dessutom att slippa plocka undan efter sig och bara vandra där ifrån!
 
Bild: http://gynning.net/

Glad för att:

- Var och färgade och klippte håret idag och jag tror att jag är nöjd faktiskt  
- Bästa och skönaste pratet igår även om det inte var prat om något roligt ämne direkt
 - Kom hem och hittar värsta suprisen. Finaste Sandra ♥ 
 
 

Nov. 28, 2012

Jag mår illa när jag tänker på att den tiden jag gick upp idag är ganska normal tid för folk att börja jobba och att folk går upp tidigt om morgnarna. Galet att jag gick upp så här hela jäkla sommaren. Ännu galnare att det inte är onormalt och att de flesta som arbetar faktiskt går upp tidigt och att det är så det förmodligen kommer att se ut sen när man börjar arbeta på riktigt en vacker dag. Usch, hade kunnat plugga i eevigheter till!!

Jag har tjatat om julgranspynt och julgran i evigheter. Nu när det väl är dags och jag har satt upp en del känns det halvdant haha. Köket är bra, sovrummet är bra men vardagsrummet känns inte helt 100. Får ingen ro med röda saker haha. Men nu får de fan vara kvar ändå och Robin bara garva åt mig eftersom jag tjatat om detta i typ två år.

 


 
Finaste och bästa kvällen på länge igår 

Stockholm ligger öde och världen håller andan

 

.

Vilken jädra vecka. Är helt lost på dagarna känslomässigt, idag var jag i skolan för första gången denna veckan och imorgon är det fredag och helg igen. What? Det händer saker som jag inte vill ska hända och det känns hemskt sorgligt där inne i hjärtat, ändå har det inte börjat på riktigt än. Vill inte! Jag blir galen på detta mörker, att det blir mörkt så jäkla tidigt. Eftermiddagarna blir på tok för långa, just nu känns det som att klockan är åtta och man inte behöver göra mer. Saker och ting kan kännas så sjukt meningslöst, allt tar ju slut på någon vänster till slut. Vad spelar det för roll att leva ett bra liv när man ändå inte vet om att man levt ett bra liv när man är död? Vad spelar det för roll att bygga upp en relation när alla relationer en dag tar slut? Vad spelar det för roll att köpa en hund som blir ens bästa vän när de förmodligen dör innan en själv och lämnar en ensam? Vad spelar det för roll att höras varje dag i flera år när man sen en dag inte hörs mer. Jag vet att man inte kan tänka så och jag brukar inte tänka så, men ibland är det svårt att låta bli när de blir uppenbart hur snabbt vanliga delar i ens liv tar slut för att till slut bara vara minnen. Trotts allt kunde det dock varit värre, så mycket värre. Handledning för uppsatsen imorgon, snälla låt de säga att det ser bra ut såhär långt. Såg sista delen av Twilight i fredags, nu är cirkeln sluten med alla filmer, tog en jäkla tid ändå. Såg den första filmen på bio i Malaysia när den kom, den tredje filmen såg jag i Ecuador på ett hostel. Kommer ihåg att vi hade ett jäkla meck att få till den haha, var alltid något fel på filmen när vi fick tag i den, men tredje gången gillt. Asienresan och Sydamerikaresan ja, fan vad det känns avlägset. Känns ibland som att det inte har hänt. Men fan vad glad jag är att det har hänt. Och fan vad jag kan känna mig nöjd med att jag gav mig av fast att jag inte hade någon att åka med men såg till att komma iväg ändå, med främlingar, två gånger dessutom. Helt sjukt vad jag känner mig oinspirerad, känns som att jag skulle kunna ligga i min soffa varje dag utan att bry mig om att jag inte gör något som anses vara roligt. För någon dag sen hade jag typ dubbelt så många besökare som läste här än vanligt, varför? Fattar inte? Fattar inte ens vem som klickar sig in här. Nästa vecka ska jag äntligen ta tummen ur röven och färga håret. Hur fan kan man vara nervös för att färga håret, det är för helsike bara ett hår. Dock ett hår som faktiskt sitter på mitt huvud och som jag inte vill ska vara fult. Ligger här och rapar falafel, dagens middag. Luktar nog vitlök med. Jag ska nog fan ta mig i kragen nu och snöra på mig löparskorna och gå ut en för en lång runda, tror att det behövs både för min kära kropp och själ. Adjöken!
 
 

Leva

För att en tidig powerwalk och blommor gör en glad!


Nu rullar tårar ner för kinden när jag kör genom södertull

Tv:n avstängd, blicken rakt in i väggen och musiken strömmande.
För tom, för mycket tankar virvlande. Ibland blir jag galen på mig själv.
Och ibland undrar jag varför jag är som jag är.
Hur i helvete kan allt vara så jävla svart och vitt.
Och hur i helvete kan det vara så svart och vitt samtidigt.
 

Well it's been a long time, long time now

 
Najs video!!

.

Det där programmet med uppfinnarna är sjukt kul, älska "korvkillen"! Kvällarna är extremt långa nu förtiden. Kröp i kroppen innan av att veta att vår första och enda lektion imorgon börjar klockan åtta. Blev lättad av att lektionen ställdes in. Dock tre tidiga mornar på rad som väntar sen onsdag torsdag fredag blö. Har börjat läsa boken som typ alla läser nu - Fifty Shades of grey. Killar som vill ligga mer borde ge den till sina flickvänner. Känns underligt när chefen pratar med sina anställda om den, inte en chans att chefen skulle prata öppet om att de dagligen sitter och läser erotiska noveller eller kollar på porr. Är extremt sugen på att resa en månad eller två. En månad eller två känns omöjligt. En vecka hade med varit trevligt i brist på tid för månader. Trevlig brunch igår med alla girlsen. Ananas svider sjukt mycket i munnen och blir inte bättre av att dricka vin efter - fräääter. Hur fan börjar man när man ska skriva en uppsats? Ikväll är det jag och Afzelius. Du är det finaste jag vet. Minnen. Oops farsdag på söndag. Undra när den första snön kommer. Sjukt sugen på att åka pulka och busa i snön. Jag tror att någon har mördat två duvor på min gård som bodde utanför min port. Är sugen på att gå på något kul museum. Jag orkar inte gå och tvätta bort mitt smink. Jag orkar inte gå och borsta tänderna. Jag borde duscha. Enligt Robin finns inga borden. Jag gillar det, att det inte finns några borden eller normalt. Ska bara lyckas få in det tänket. Jag vill gå på konsert. När och om jag blir gammal så ska jag inte bosätta mig i en lägenhet fyra trappor upp utan hiss. Blev lurad av en jävla försäljare för första gången. Känner mig sjukt korkad. Har förhoppningsvis fixat till det nu, om de inte ljög igen. Åt en sjukt god sallad idag. Undrar hur många uppfinningar man hade kunnat komma på om man satt några stycken en hel dag och brainstorma en massa. Måste vara sjukt najs att vara konstnär av något slag och kunna tjäna pengar på det. Tänk att ha en egen studio att gå till - sjukt härligt. Är avis på Gynning. Undrar alltid hur mycket som är sant i låtar, vad som har hänt och vad som är påhitt. Nog med onödigheter!